Κυριακή, 5 Ιουλίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Lifo]: Τζαμάλ Κασόγκι: Η αρραβωνιαστικιά του αντιδρά στη «συγχώρεση» των δολοφόνων από την οικογένεια
[Lifo]: Τζαμάλ Κασόγκι: Η αρραβωνιαστικιά του αντιδρά στη «συγχώρεση» των δολοφόνων από την οικογένεια

[Lifo]: Τζαμάλ Κασόγκι: Η αρραβωνιαστικιά του αντιδρά στη «συγχώρεση» των δολοφόνων από την οικογένεια

«Κανείς δεν έχει δικαίωμα να συγχωρέσει τους δολοφόνους του», λέει η αρραβωνιαστικιά του Κασόγκι

Κανένας δεν έχει το δικαίωμα να συγχωρέσει τους δολοφόνους του Τζαμάλ Κασόγκι , τόνισε η αρραβωνιαστικιά του, Χατιτσέ Τσενγκίζ, μετά την ανακοίνωση της οικογένειας του δημοσιογράφου .

Ο Σαλάχ Κασόγκι, ένας από τους γιους του δημοσιογράφου που δολοφονήθηκε τον Οκτώβριο του 2018 μέσα στο προξενείο της Σαουδικής Αραβίας στην Κωνσταντινούπολη, έγραψε στο Τwitter ότι η οικογένεια συγχωρεί τους δράστες.

Η Χατιτσέ Τσενγκίζ αντέδρασε στην κίνηση αυτή της οικογένειας, που προκάλεσε αίσθηση. «Ο Τζαμάλ Κασόγκι έχει γίνει διεθνές σύμβολο, μεγαλύτερο από οποιονδήποτε από εμάς, που το θαυμάζουν και το αγαπούν. Η ενέδρα και η στυγερή δολοφονία του δεν παραγράφεται και κανένας δεν έχει το δικαίωμα να συγχωρέσει τους δολοφόνους του. Εγώ και άλλοι δεν θα σταματήσουμε μέχρι να υπάρξει δικαιοσύνη για τον Τζαμάλ», έγραψε στο Τwitter η γυναίκα που επρόκειτο να παντρευτεί τον Κασόγκι.

Η σορός του αρθρογράφου της Washington Post δεν βρέθηκε ποτέ. Φέρεται να διαμελίστηκε μέσα στο προξενείο. Τον Δεκέμβριο του 2019, δικαστήριο της Σαουδικής Αραβίας καταδίκασε σε θάνατο 5 άνδρες- που δεν κατονομάστηκαν- για τον ρόλο τους στη φρικτή δολοφονία. Η ειδική επιτετραμμένη του ΟΗΕ, Ανιές Κάλαμαρντ, είχε χαρακτηρίσει τη δίκη «αντίθεση της δικαιοσύνης» και είχε κάνει έκκληση για διενέργεια ανεξάρτητης έρευνας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!