Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Lifo]: Τwitter: Παρέμβαση, ξανά, σε tweet του Τραμπ- Διέγραψε λογαριασμό για βίντεο που δημοσίευσε ο πρόεδρος
[Lifo]: Τwitter: Παρέμβαση, ξανά, σε tweet του Τραμπ- Διέγραψε λογαριασμό για βίντεο που δημοσίευσε ο πρόεδρος

[Lifo]: Τwitter: Παρέμβαση, ξανά, σε tweet του Τραμπ- Διέγραψε λογαριασμό για βίντεο που δημοσίευσε ο πρόεδρος

Διπλή παρέμβαση του Twitter, σχετικά με τον Τραμπ, μέσα σε 24 ώρες

Κλιμακώνεται η κόντρα του Twitter με τον Ντόναλντ Τραμπ , αφού μέσα σε 24 ώρες έκανε παρέμβαση σε μια ακόμη ανάρτησή του, ενώ διέγραψε και λογαριασμό για βίντεο που αναδημοσίευσε ο Αμερικανός πρόεδρος.

Αυτή τη φορά, ο Τραμπ παραβίασε τους κανονισμούς του Twitter για το επιθετικό περιεχόμενο, σύμφωνα με την εταιρεία. Ήδη, το τελευταίο διάστημα, η πλατφόρμα έχει κρίνει ότι αναρτήσεις του Αμερικανού προέδρου έχουν παραβιάσει τους κανονισμούς για fake news , για την προώθηση της βίας αλλά και για τη δημοσιοποίηση παραποιημένων μέσων.

«Δεν θα υπάρξει ποτέ αυτόνομη ζώνη στην Ουάσινγκτον όσο είμαι πρόεδρός σας. Αν δοκιμάσουν, θα βρεθούν αντιμέτωποι με σοβαρή δύναμη», έγραψε ο Τραμπ στη- νέα- επίμαχη ανάρτησή του, κάνοντας αναφορά στη ζώνη χωρίς αστυνομία που έχουν δημιουργήσει στο Σιάτλ οι διαδηλωτές.

Μετά την παρέμβαση του Twitter, για να δει κάποιος το tweet του Τραμπ πρέπει να κάνει «κλικ». «Αυτό το tweet παραβίασε τους κανονισμούς του Twitter για την επιθετική συμπεριφορά. Παρόλα αυτά, το Twitter έκρινε ότι μπορεί να είναι προς το δημόσιο συμφέρον να παραμείνει προσβάσιμο το tweet», αναφέρει η επισήμανση της πλατφόρμας στην εν λόγω ανάρτηση.

Μόλις την προηγούμενη εβδομάδα, το Twitter είχε βάλει επισήμανση για παραποιημένα μέσα σε ανάρτηση του Ντόναλντ Τραμπ που περιελάμβανε αλλοιωμένο βίντεο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!