Τετάρτη, 15 Ιουλίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Lifo]: TUI: «Ισχυρή ζήτηση» για τουριστικές κρατήσεις στην Ελλάδα
[Lifo]: TUI: «Ισχυρή ζήτηση» για τουριστικές κρατήσεις στην Ελλάδα

[Lifo]: TUI: «Ισχυρή ζήτηση» για τουριστικές κρατήσεις στην Ελλάδα

Σύμφωνο ανάμεσα στην TUI και το υπουργείο Τουρισμού με στόχο τους 1,5 εκατ. τουρίστες

Αισιόδοξο μήνυμα για τον ελληνικό τουρισμό έστειλε από την Κω η TUI, ο μεγαλύτερος Tour Operator στον κόσμο, κατά την υπογραφή συμφώνου στρατηγικής συνεργασίας με το υπουργείο Τουρισμού .

Δια στόματος του Sebastian Ebel, μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Ομίλου, η TUI κάνει λόγο για ισχυρή ζήτηση της Ελλάδας στα συστήματα κρατήσεων της, με τον κ. Ebel να προτρέπει τα συνεργαζόμενα ξενοδοχεία της χώρας, να ανοίξουν τις πύλες τους, προκειμένου να καλύψουν την παρούσα αυξημένη ζήτηση.

Των δηλώσεων είχε προηγηθεί η υπογραφή συμφώνου στρατηγικής συνεργασίας ανάμεσα στο υπουργείο Τουρισμού και την TUI, βάση της οποίας ο διεθνής Tour Operator θα στοχεύσει να φέρει πάνω από 1,5 εκατομμύρια επισκέπτες στην Ελλάδα φέτος. Η ψήφος εμπιστοσύνης της ΤUI στην ελληνική πλευρά μεταφράζεται και στο γεγονός ότι για εφέτος η Ελλάδα θα είναι η πρώτη επιλογή για τους πελάτες της TUI, πάντα με οδηγό την στρατηγική συνεργασία.

Τι περιλαμβάνει η συμφωνία

Η συμφωνία μεταξύ άλλων περιλαμβάνει και δράσεις για επέκταση της τουριστικής περιόδου, αύξηση της διάρκειας παραμονής των επισκεπτών της TUI στην Ελλάδα, αλλά και έμφαση στην κρουαζιέρα, μιας και η TUI δείχνει έντονο ενδιαφέρον και για αυτό το μέτωπο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!