Κυριακή, 29 Νοεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Lifo]: Τσίπρας: Ο Μητσοτάκης άφησε να περάσουν 8 μήνες χωρίς να χτίσει καμία άμυνα απέναντι στην πανδημία
[Lifo]: Τσίπρας: Ο Μητσοτάκης άφησε να περάσουν 8 μήνες χωρίς να χτίσει καμία άμυνα απέναντι στην πανδημία

[Lifo]: Τσίπρας: Ο Μητσοτάκης άφησε να περάσουν 8 μήνες χωρίς να χτίσει καμία άμυνα απέναντι στην πανδημία

«Η ευθύνη για την εγκληματική αδράνεια ανήκει αποκλειστικά στον κ. Μητσοτάκη και την κυβέρνησή του»

Σφοδρή κριτική στον Κυριάκο Μητσοτάκη, για τη διαχείριση της πανδημίας του κορωνοϊού έκανε ο Αλέξης Τσίπρας , κατηγορώντας τον πρωθυπουργό για «εγκληματική αδράνεια».

«Ο κ. Μητσοτάκης σήμερα ετοιμάζεται με μεγάλη καθυστέρηση να ανακοινώσει σχέδιο ενός μηνός», δήλωσε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αναφερόμενος στα νέα μέτρα για τον κορωνοϊό που θα ανακοινώσει σήμερα ο πρωθυπουργός .

«Φοβάμαι ότι πριν περάσουν λίγες μέρες θα χρειαστεί να το αναθεωρήσει. Και αυτό όπως και άλλα αποσπασματικά μέτρα που διαρκώς ανακοινώνει και αναθεωρεί. Και αυτό γιατί άφησε τους οκτώ προηγούμενους μήνες να περάσουν χωρίς να χτίσει καμία άμυνα απέναντι στη πανδημία», ανέφερε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ σημείωσε ότι το δεύτερο κύμα της πανδημίας ήταν αναμενόμενο, αλλά δεν ήταν αναμενόμενο «ότι θα μας έβρισκε σε αυτή τη κατάσταση».

« Άφησε το ΕΣΥ ανοχύρωτο. Δεν έκανε ούτε μια πρόσληψη μόνιμου γιατρού ή νοσηλευτή. Άφησε τους πολίτες μόνους απέναντι στην ατομική τους ευθύνη. Μόνους απέναντι στο συνωστισμό στα λεωφορεία και στο Μετρό. Μόνους απέναντι στα διαγνωστικά τεστ που δεν συνταγογραφούνται. Μόνους στα μέσα προστασίας και στις μάσκες που έγιναν ανέκδοτο για τα παιδιά μας στα σχολεία, που άνοιξαν φέτος με περισσότερους μαθητές ανά τάξη», συνέχισε ο κ. Τσίπρας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!