Τετάρτη, 15 Ιουλίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Lifo]: Τσελίκ σε Ελλάδα: Το να κάνετε πλάκα με τον τουρκικό στόλο ξεπερνάει το μπόι σας
[Lifo]: Τσελίκ σε Ελλάδα: Το να κάνετε πλάκα με τον τουρκικό στόλο ξεπερνάει το μπόι σας

[Lifo]: Τσελίκ σε Ελλάδα: Το να κάνετε πλάκα με τον τουρκικό στόλο ξεπερνάει το μπόι σας

Νέες τουρκικές απειλές προς Ελλάδα και Κύπρο

Νέες προκλητικές δηλώσεις από την Τουρκία , αυτή τη φορά μέσω του εκπροσώπου του κυβερνώντος κόμματος AKP, Ομάρ Τσελίκ , ο οποίος προειδοποιεί την Ελλάδα να μην τα βάζει με τον στόλο της γείτονος.

«Εμείς κινούμαστε στο πλαίσιο του δικαίου και της δικαιοσύνης. Αν όμως αναφέρεστε στην εγκατάλειψη του δικαίου και μιλάτε για χρήση πραγματικής ισχύος, τότε θέλω να σας κάνω μια απλή προειδοποίηση» ανέφερε ο Ομάρ Τσελίκ.

Και συνέχισε λέγοντας «Δεν κάνεις πλάκα με τον τουρκικό στόλο. Το να κάνετε πλάκα με τον τουρκικό στόλο ξεπερνάει το μπόι σας. Μια δίκαιη λύση θα φέρει τη σταθερότητα στη Μεσόγειο με τη μέθοδο του καζάν-καζάν».

Ο Τσελίκ προέβη στις συγκεκριμένες δηλώσεις μετά τη συνεδρίαση της κεντρικής επιτροπής του ΑΚΡ, υπό την προεδρία του Ερντογάν, ενώ βάλθηκε και εναντίον της Κύπρου.

Σχολιάζοντας την πρόταση Κύπριων πολιτικών, που είχαν πει να δημιουργηθεί ένας ευρωπαϊκός πόλος εναντίον την Τουρκίας, ο Τσελίκ απάντησε πως «Βγήκε ο Υπουργός ‘νοτίου Κύπρου’ και είπε η ΕΕ να ιδρύσει ένα μόνιμο στόλο στην ανατολική Μεσόγειο. Θέλω να τους πω αυτό. Η στάση της Τουρκίας δεν αλλάζει με το να κινείστε με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.

Αν αναζητάτε μια λύση στο πλαίσιο του δικαίου και της δικαιοσύνης ο καλύτερος συνομιλητής που μπορείτε να βρείτε είναι η Τουρκία. Αν κινείστε εκτός του δικαίου και της δικαιοσύνης αναζητώντας λύση μην νομίζετε ότι θα είμαστε δίπλα σας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!