Σάββατο, 5 Δεκεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Lifo]: Τσακαλώτος: Επί ΣΥΡΙΖΑ έγιναν πλειστηριασμοί, αλλά όχι A’ κατοικίας – «Θέμα δημοκρατίας» η πρόταση δυσπιστίας
[Lifo]: Τσακαλώτος: Επί ΣΥΡΙΖΑ έγιναν πλειστηριασμοί, αλλά όχι A’ κατοικίας – «Θέμα δημοκρατίας» η πρόταση δυσπιστίας

[Lifo]: Τσακαλώτος: Επί ΣΥΡΙΖΑ έγιναν πλειστηριασμοί, αλλά όχι A’ κατοικίας – «Θέμα δημοκρατίας» η πρόταση δυσπιστίας

Στους πλειστηριασμούς επί ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος κατά την ομιλία του στη βουλή

«Είμαι εντελώς περήφανος που ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν η πρώτη κυβέρνηση στη μεταπολίτευση που είχε μια πολιτική για τη στέγαση», ανέφερε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Ευκλείδης Τσακαλώτος , μιλώντας στη συζήτηση της πρότασης δυσπιστίας.

«Αυτή η πρόταση μομφής είναι θέμα δημοκρατίας», είπε και προειδοποίησε την κυβέρνηση ότι είναι θέμα χρόνου να υπάρξουν σφοδρές αντιδράσεις από τον κόσμο που δεν τον προετοιμάζει η κυβέρνηση για την άσχημη κατάσταση που έρχεται.

«Είμαι και υπερήφανος για όσα κάναμε για την υγεία. Εσείς πως αισθανθήκατε όταν μιλούσε ο κ. Ξανθός και για όσα είπε; Ο δικός σας πρωθυπουργός εξαγγέλλει δωρεάν μαστογραφίες για τις γυναίκες από 50 και πάνω και ο κ. Ξανθός σας είπε ότι αυτό ισχύει εδώ και δύο χρόνια για τις γυναίκες από 40 ετών και πάνω», είπε ο κ. Τσακαλώτος.

Αναρωτήθηκε δε, πώς θα γίνει συζήτηση για την κοινωνική πολιτική, όταν ο πρωθυπουργός «εκμεταλλεύεται μια τέτοια μέρα και κάνει εξαγγελίες χωρίς να ξέρει ποιο είναι το καθεστώς, όταν η κυβέρνηση λέει ψέματα».

Απαντώντας στην κατηγορία που απευθύνει η ΝΔ στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ για το εύρος των πλειστηριασμών στην προηγούμενη κυβέρνηση, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, είπε ότι, έγιναν μεν πλειστηριασμοί επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, αλλά δεν ήταν πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!