Πέμπτη, 9 Ιουλίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Lifo]: Ο Τραμπ πανηγυρίζει για τα ποσοστά απασχόλησης με αναφορά στον Φλόιντ: Είναι μια σπουδαία μέρα για τον Τζορτζ
[Lifo]: Ο Τραμπ πανηγυρίζει για τα ποσοστά απασχόλησης με αναφορά στον Φλόιντ: Είναι μια σπουδαία μέρα για τον Τζορτζ

[Lifo]: Ο Τραμπ πανηγυρίζει για τα ποσοστά απασχόλησης με αναφορά στον Φλόιντ: Είναι μια σπουδαία μέρα για τον Τζορτζ

Η μόνη αναφορά που έχει κάνει από την δολοφονία Φλόιντ

Μικρή αναφορά στον Τζορτζ Φλόιντ έκανε ο Αμερικανός Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, κατά τη διάρκεια της σημερινής του συνέντευξης τύπου.

Η δεύτερη κατά σειρά, που δεν επιτρέπει ερωτήσεις από δημοσιογράφους.

Ο Τραμπ γιόρτασε μια ιδιαίτερα ενθαρρυντική έκθεση για την απασχόληση στις ΗΠΑ, η οποία έδειξε ότι προστέθηκαν περισσότερες από 2,5 εκατομμύρια θέσεις εργασίας τον περασμένο μήνα κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορωνοϊού και προέβλεψε ότι η οικονομία θα ανακτήσει όλες τις χαμένες θέσεις εργασίας της μέχρι το επόμενο έτος.

«Η ισότητα στη δικαιοσύνη σύμφωνα με το νόμο πρέπει να σημαίνει ότι κάθε Αμερικανός έχει ίση μεταχείριση σε κάθε επαφή με την επιβολή του νόμου ανεξάρτητα από τη φυλή. Όλοι είδαμε τι συνέβη την περασμένη εβδομάδα. Δεν μπορούμε να το αφήσουμε να συμβαίνει.

Ας ελπίσουμε ότι ο Τζορτζ Φλόιντ κοιτάζει προς τα κάτω τώρα και λέει ότι αυτό είναι ένα υπέροχο πράγμα που συμβαίνει για τη χώρα μας. Είναι μια υπέροχη μέρα για όλους. Αυτή είναι μια υπέροχη, υπέροχη μέρα από την άποψη της ισότητας. » είπε ο Αμερικανός Πρόεδρος, μιλώντας με αφορμή τα ποσοστά απασχόλησης.

Με αυτή την φράση ολοκλήρωσε και την αναφορά του στον Τζορτζ Φλόιντ.

Στη συνέχεια της ομιλίας του ο Αμερικανός Πρόεδρος συνέχισε να μιλά για την οικονομία, υπερήφανος για τα πακέτα στήριξης που έχει υπογράψει ο ίδιος.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!