Κυριακή, 29 Νοεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Lifo]: Ο Τραμπ απέλυσε τον επικεφαλής κυβερνοασφάλειας των εκλογών- Είχε αντίθετη άποψη
[Lifo]: Ο Τραμπ απέλυσε τον επικεφαλής κυβερνοασφάλειας των εκλογών- Είχε αντίθετη άποψη

[Lifo]: Ο Τραμπ απέλυσε τον επικεφαλής κυβερνοασφάλειας των εκλογών- Είχε αντίθετη άποψη

Ο Chris Kerbs υποστήριξε ότι οι εκλογές ήταν «οι πιο ασφαλείς στην αμερικανική ιστορία»

Ο Ντόναλντ Τραμπ απέλυσε τον επικεφαλής της Υπηρεσίας Ασφάλειας στον κυβερνοχώρο και στην υποδομή ασφαλείας (Cisa) επειδή δεν στηρίζει τις απόψεις του περί νοθείας στις προεδρικές εκλογές.

Ο Αμερικανός Πρόεδρος είπε ότι τον έπαυσε από τις υπηρεσίες του για τις «εξαιρετικά ανακριβείς» παρατηρήσεις του σχετικά με την ακεραιότητα των ψήφων.

Αξιωματούχοι των εκλογών δήλωσαν ότι η ψηφοφορία ήταν η «πιο ασφαλής» στην ιστορία των ΗΠΑ. Ο Krebs είναι ο τελευταίος αξιωματούχος που απολύεται από τον πρόεδρο των ΗΠΑ μετά την ήττα του.

Πρόσφατα ο Τραμπ απέλυσε και τον υπουργό Άμυνας Mark Esper καθώς αμφέβαλε για την πίστη του αρχηγού του Πενταγώνου.

Ακόμα, υπάρχουν φήμες στην Ουάσιγκτον ότι πριν από την αποχώρηση του Τραμπ τον Ιανουάριο, η διευθύντρια της CIA Gina Haspel και η διευθύντρια του FBI Christopher Wray θα μπορούσαν επίσης να είναι μεταξύ αυτών που θα απολυθούν.

Όπως πολλοί άλλοι που απολύθηκαν από τον Τραμπ, ο κ. Krebs σύμφωνα με πληροφορίες, έμαθε ότι απολύθηκε όταν είδε το tweet του προέδρου την Τρίτη.

Γιατί απολύθηκε ο Krebs

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Krebs προκάλεσε δυσαρέσκεια στον Λευκό Οίκο για μια ιστοσελίδα της Cisa, που ονομάζεται Rumor Control.

Σύμφωνα με αυτή, απορρίπτεται η όποια ιδέα της παραπληροφόρησης στις εκλογές, μεγάλο μέρος της οποίας ενισχύθηκε από τον ίδιο τον πρόεδρο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!