Σάββατο, 24 Οκτωβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Lifo]: Τραμ στη Βιέννη θα κάνει δρομολόγιο εμβολιασμού- Για την προστασία από τη γρίπη
[Lifo]: Τραμ στη Βιέννη θα κάνει δρομολόγιο εμβολιασμού- Για την προστασία από τη γρίπη

[Lifo]: Τραμ στη Βιέννη θα κάνει δρομολόγιο εμβολιασμού- Για την προστασία από τη γρίπη

Καμπάνια για να εμβολιαστούν περισσότεροι πολίτες

Στη Βιέννη , όσοι θέλουν να κάνουν το εμβόλιο κατά της γρίπης , δεν χρειάζεται απαραίτητα να πάνε σε ένα ιατρείο. Μπορούν να πάρουν το τραμ.

Ο δήμος της αυστριακής πρωτεύουσας παρουσίασε ένα νέο δρομολόγιο του τραμ στην πόλη, το οποίο θα παράσχει δωρεάν το εμβόλιο κατά της γρίπης. Παράλληλα, κάλεσε τους πολίτες να εγγραφούν για μία θέση στο τραμ, είτε εναλλακτικά να πάνε σε ένα από τα υγειονομικά κέντρα ή τα γραφεία γιατρών όπου γίνεται επίσης ο εμβολιασμός.

Η Βιέννη ξεκίνησε αυτή την καμπάνια δωρεάν εμβολιασμού, με στόχο να αποφύγει τη δημιουργία πίεσης στα νοσοκομεία, από μία πιθανή ταυτόχρονη έξαρση κορωνοϊού και γρίπης.

«Πιστεύουμε ότι μπορεί να τριπλασιαστεί ο αριθμός εκείνων που εμβολιάζονται φέτος και ελπίζουμε να δώσουμε το κίνητρο σε πολλούς να κάνουν το εμβόλιο», δήλωσε ο δήμαρχος της Βιέννης, Μίκαελ Λούντβιγκ. Η πόλη έχει εξασφαλίσει 400.000 δόσεις αντιγριπικού εμβολίου, που επαρκούν για να καλυφθεί περίπου το 25% των κατοίκων.

«Στόχος είναι να εμβολιαστεί μεγάλο μέρος των κατοίκων, ώστε να παραμείνουν ελεύθερες οι κλίνες στα νοσοκομεία, γιατί δεν ξέρουμε τι θα φέρει αυτός ο χειμώνας σε ό,τι αφορά στον κορωνοϊό», δήλωσε ο δήμαρχος.

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας έχει κάνει έκκληση να αυξηθεί ο εμβολιασμός κατά της γρίπης φέτος, λόγω της πανδημίας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!