Δευτέρα, 13 Ιουλίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Lifo]: Τουρισμός για Όλους: Οι προϋποθέσεις, οι δικαιούχοι και το ύψος της επιδότησης
[Lifo]: Τουρισμός για Όλους: Οι προϋποθέσεις, οι δικαιούχοι και το ύψος της επιδότησης

[Lifo]: Τουρισμός για Όλους: Οι προϋποθέσεις, οι δικαιούχοι και το ύψος της επιδότησης

Με επιδότηση έως 60% θα μπορέσουν να κάνουν διακοπές αυτό το καλοκαίρι 250.000 δικαιούχοι

Διακοπές με επιδότηση που θα αγγίζει έως και το 60% θα κάνουν εφέτος 250.000 δικαιούχοι του προγράμματος «Τουρισμός για Όλους» .

Στόχος του προγράμματος είναι η ενίσχυση δικαιούχων και των ωφελουμένων μελών τους, για την πραγματοποίηση διακοπών σε καταλύματα της Ελλάδας που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.

Η υποβολή αιτήσεων ξεκινά στις 29 Ιουνίου και λήγει στις 5 Ιουλίου.

Η ενίσχυση γίνεται με τη χορήγηση «Διατακτικής Ταξιδίου», δηλαδή «evoucher», το ύψος της αγγίζει τα 30 εκατ. ευρώ και υπολογίζεται ότι θα προσφέρει στους ωφελούμενους περίπου 1 εκατομμύριο δωρεάν διανυκτερεύσεις. Η διάρκεια του προγράμματος ορίζεται από τις 15 Ιουλίου έως τις 31 Δεκεμβρίου 2020, ενώ οι δικαιούχοι μπορούν να μείνουν για 4 βράδια στον ίδιο πάροχο διαμονής επιλέγοντας μεταξύ των καταλυμάτων του σχετικού Μητρώου.

Δικαιούχοι

Ως δικαιούχοι του προγράμματος «Τουρισμός για όλους» για το 2020 ορίζονται:

• Φυσικά πρόσωπα/ άγαμα ή έγγαμα ή σε κατάσταση χηρείας ή πρόσωπα που έχουν συνάψει σύμφωνο συμβίωσης ή βρίσκονται εν διαστάσει ή είναι διαζευγμένα, τα οποία έχουν υποβάλει Δήλωση Φορολογίας Εισοδήματος Φυσικών Προσώπων για το φορολογικό έτος 2018.

Ειδικά για τους έγγαμους ή τα πρόσωπα που έχουν συνάψει σύμφωνο συμβίωσης, δικαιούχος είναι ο υπόχρεος σε υποβολή της δήλωσης φορολογίας εισοδήματος ή ένας εκ των δύο σε περίπτωση χωριστής δήλωσης.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!