Σάββατο, 11 Ιουλίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ | [Lifo]: The Oedipus Project: Διεθνώς καταξιωμένοι ηθοποιοί μεταφέρουν την αρχαία τραγωδία στο Zoom
[Lifo]: The Oedipus Project: Διεθνώς καταξιωμένοι ηθοποιοί μεταφέρουν την αρχαία τραγωδία στο Zoom

[Lifo]: The Oedipus Project: Διεθνώς καταξιωμένοι ηθοποιοί μεταφέρουν την αρχαία τραγωδία στο Zoom

Το Theater of War Productions παρουσιάζει σήμερα το «The Oedipus Project» στο SNFestival RetroFuture με τους ηθοποιούς Frances McDormand, Oscar Isaac, John Turturro, Jeffrey Wright και David Strathairn.

Την Τετάρτη 24 Ιουνίου, στις 20:00, το «The Oedipus Project» του Theater of War Productions παρουσιάζεται στο πλαίσιο του SNFestival RetroFuture. Πρόκειται για μια πρωτότυπη, διαδικτυακή παρουσίαση της αρχαίας ελληνικής τραγωδίας στην οποία συμμετέχουν διεθνώς καταξιωμένοι ηθοποιοί όπως η Frances McDormand και ο Oscar Isaac.

Παρά το γεγονός ότι ο Οιδίπους Τύραννος γράφτηκε πριν από δυόμιση χιλιάδες χρόνια, το κοινό του Summer Nostos Festival RetroFuture του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ ) θα έχει την ευκαιρία να διαπιστώσει πόσο επίκαιρος παραμένει.

Χάρη στις ερμηνείες ταλαντούχων και διεθνώς αναγνωρισμένων ηθοποιών, όπως οι Frances McDormand, Oscar Isaac, John Turturro, Jeffrey Wright και David Strathairn, το έργο θα πυροδοτήσει μια δυναμική συζήτηση σχετικά με τις συνέπειες της πανδημίας του κορωνοϊού σε διαφορετικούς ανθρώπους σε όλον τον κόσμο, πάντα με τη συμμετοχή του κοινού.

Μπορεί η online πρεμιέρα του The Oedipus Project από το Theater of War Productions τον περασμένο Μάιο να προσέλκυσε πάνω από 15.000 άτομα, από 30 διαφορετικές χώρες, ωστόσο το έργο παρέμεινε ανθρώπινο και οικείο, με αγαπημένους ηθοποιούς να εμφανίζονται στις οθόνες μέσω Zoom σαν να ήταν φίλοι ή συνάδελφοι από τη δουλειά.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!