Κυριακή, 5 Απριλίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Lifo]: Τελικά πολλοί πάνε στα χωριά τους: Ουρές σε διόδια – Φεύγουν κανονικά από την Αθήνα
[Lifo]: Τελικά πολλοί πάνε στα χωριά τους: Ουρές σε διόδια – Φεύγουν κανονικά από την Αθήνα

[Lifo]: Τελικά πολλοί πάνε στα χωριά τους: Ουρές σε διόδια – Φεύγουν κανονικά από την Αθήνα

Κανονικά η κυκλοφορία όπως τις εποχές προ-κορωνοϊού

«Μην πάτε στα χωριά σας» ήταν η έκκληση κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού που απηύθυνε ο υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος σήμερα, ενώ και χθες ο λοιμοξιολόγος Σωτήρης Τσιόδρας ζήτησε από τους πολίτες να μην ταξιδεύουν στα νησιά και ευρύτερα την επαρχία.

Και σήμερα, η εικόνα στην έξοδο από την Αθήνα, θύμιζε σε κάποια σημεία έξοδο τριημέρου και σε άλλα μια κανονική Παρασκευή.

Την Παρασκευή το πρωί, η κίνηση στο ρεύμα εξόδου της Εθνικής Οδού στα διόδια της Ελευσίνας έμοιαζε με έξοδο αργίας με τα οχήματα να σχηματίζουν ουρές στα διόδια , φορτωμένα με αποσκευές, ποδήλατα και κόσμο. Σαν κανονικές διακοπές με κόσμο να μετακινείται και να ταξιδεύει προς την επαρχία.

Θα περίμενε κανείς πως σήμερα, μετά και τις εκκλήσεις των ειδικών, η κίνηση θα ήταν ελάχιστη, αλλά όλα κυλούν όπως τις προ-κορωνοϊού εποχές.

Φυσιολογική κίνηση καταγράφεται και στην ΕΟ Αθηνών – Λαμίας με τη Νέα Οδό να μας μεταφέρει πως δεν είναι ούτε μειωμένη, ούτε αυξημένη η διέλευση οχημάτων και πως η κυκλοφορία διεξάγεται ομαλά.

Από την τροχαία σημειώνουν πως στην Αθηνών – Κορίνθου υπήρχαν ουρές στα διόδια καθώς δημιουργήθηκαν καθυστερήσεις με τους κερματοδέκτες και τις ανέπαφες πληρωμές, μέτρο λόγω κορωνοϊού. Κατά τα άλλα η κίνηση εκεί καταγράφεται μέχρι και αυτή την ώρα σαν μια φυσιολογική Παρασκευή.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!