Παρασκευή, 5 Μαρτίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Lifo]: Στεφανάδης για το τραπέζι στον Μητσοτάκη: Τον κάλεσα για ένα πρόχειρο γεύμα, τηρήθηκαν όλα τα μέτρα
[Lifo]: Στεφανάδης για το τραπέζι στον Μητσοτάκη: Τον κάλεσα για ένα πρόχειρο γεύμα, τηρήθηκαν όλα τα μέτρα

[Lifo]: Στεφανάδης για το τραπέζι στον Μητσοτάκη: Τον κάλεσα για ένα πρόχειρο γεύμα, τηρήθηκαν όλα τα μέτρα

«Συγκέντρωση κόσμου εκτός του χώρου που ήταν ο πρωθυπουργός»

Μετά τις αντιδράσεις για το τραπέζι στον Κυριάκο Μητσοτάκη , στο σπίτι του Χριστόδουλου Στεφανάδη στην Ικαρία , ο βουλευτής δήλωσε ότι τηρήθηκαν όλα τα μέτρα κατά τη διάρκεια του γεύματος.

Ο πρωθυπουργός και συνεργάτες του γευμάτισαν στη βεράντα του σπιτιού του βουλευτή της ΝΔ, στον Εύδηλο, το Σάββατο. Εικόνες που δημοσιεύθηκαν δείχνουν αρκετά άτομα, σε διαφορετικά τραπέζια, αλλά και κάποιους όρθιους, στη βεράντα.

Ο κ. Στεφανάδης δήλωσε ότι κάλεσε τον πρωθυπουργό για ένα «πρόχειρο και σύντομο γεύμα». Ο βουλευτής συμπλήρωσε ότι κατά τη διάρκεια του γεύματος τηρήθηκαν όλα τα μέτρα που επιβάλλουν τα πρωτόκολλα ελέγχου της πανδημίας «δηλαδή υπαίθριος χώρος της οικίας, χρήση μασκών στο μεσοδιάστημα του γεύματος, αριθμός ατόμων στο τραπέζι». Στον χώρο, σημείωσε, βρίσκονταν και τα πρόσωπα της αποστολής από την Αθήνα και η ασφάλεια του κ. Μητσοτάκη.

Ο Χριστόδουλος Στεφανάδης παραδέχθηκε ότι οι εικόνες «εκτός του χώρου που ήταν ο πρωθυπουργός», με συγκέντρωση κόσμου που «προσήλθε αυθόρμητα για να τον δει από κοντά», δεν ήταν «οι πρέπουσες».

Αναλυτικά η δήλωση του Χριστόδουλου Στεφανάδη:

«Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε σήμερα τα ακριτικά νησιά, Φούρνοι, Θύμαινα και Ικαρία και συζήτησε για την πορεία των εμβολιασμών, τα τοπικά προβλήματα και την προώθηση αναπτυξιακών έργων.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!