Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Lifo]: #ΣπάσεΤηΣιωπή: Κι άλλη αθλήτρια της Εθνικής Ιστιοπλοΐας καταγγέλλει παρενόχληση από μέλος του ΔΣ
[Lifo]: #ΣπάσεΤηΣιωπή: Κι άλλη αθλήτρια της Εθνικής Ιστιοπλοΐας καταγγέλλει παρενόχληση από μέλος του ΔΣ

[Lifo]: #ΣπάσεΤηΣιωπή: Κι άλλη αθλήτρια της Εθνικής Ιστιοπλοΐας καταγγέλλει παρενόχληση από μέλος του ΔΣ

Η Μαρίνα Ψυχογιού έγραψε στο Facebook μετά την δημόσια καταγγελία της Σοφίας Μπεκατώρου

Μετά την καταγγελία της Σοφίας Μπεκατώρου μία ακόμα αθλήτρια της Εθνικής Ιστιοπλοΐας, η Μαρίνα Ψυχογιου καταγγέλλει τώρα πως έχει πέσει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης από παράγοντα της Ομοσπονδίας.

Μετά την πρώην αθλήτρια της Εθνικής πόλο Μάνια Μπίκοφ και την κολυμβήτρια Ραμπέα Ιατρίδου, η παλιά πρωταθλήτρια της Ιστιοπλοΐας και νυν στέλεχος της World Sailing Μ. Ψυχογιού έγραψε στο Facebook πως είχε παρενοχληθεί σεξουαλικά από παράγοντα της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας.

«Την άνοιξη του 1993 ήμουν 20 ετών. Είχα μόλις κερδίσει το πανελλήνιο/πρόκριση και παρακαλούσα τους ομοσπονδιάρχοντες να με συμπεριλάβουν στην εθνική ομάδα. Είχα μόλις τελειώσει μια συνάντηση για το θέμα στο ΝΟΤΚ, στο Δέλτα Φαλήρου, και έφευγα να για να επιστρέψω στο σπίτι μου με το λεωφορείο. Μέλος του ΔΣ της ΕΙΟ με πλησιάζει και προσφέρεται να με πάει. Ηλιακή τάξη του παππού μου ο κύριος, σε αυτήν την ηλικία έτσι τους μετράς τους μεγαλύτερους ανθρώπους. Έκανε κρύο και σκέφτηκα γιατί όχι, ευχαριστώ πολύ», γράφει μεταξύ άλλων στη μακροσκελή ανάρτησή της.

«Βγαίνοντας από το ΝΟΤΚ είχε τότε μια αφετηρία λεωφορείων, τις γραμμές 450 και 550. Ο κύριος λοιπόν σταματά το αυτοκίνητο και αρχίζει μια συζήτηση ότι για να με στηρίξει η ΕΙΟ πρέπει να υπάρχει κάποιος που να παλεύει για μένα και αυτός μπορεί να αναλάβει να με βοηθήσει αν είμαι κι εγώ καλό κορίτσι.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!