Τρίτη, 1 Δεκεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Lifo]: Συμφωνία 375 χιλ δολ για κάρτες Pokemon κατέληξε σε φιάσκο – Σε live μετάδοση [BINTEO]
[Lifo]: Συμφωνία 375 χιλ δολ για κάρτες Pokemon κατέληξε σε φιάσκο – Σε live μετάδοση [BINTEO]

[Lifo]: Συμφωνία 375 χιλ δολ για κάρτες Pokemon κατέληξε σε φιάσκο – Σε live μετάδοση [BINTEO]

Η απογοητευτική στιγμή μεταδόθηκε live

Θεωρήθηκε ως συμφωνία ρεκόρ καθώς οι αγοραστές θα κατέθεταν το ποσό των 375 χιλ. δολαρίων για ένα σφραγισμένο κουτί με σπάνιες κάρτες Pokemon από το 1999.

Το άνοιγμα του πολυπόθητου κουτιού έγινε σε live streaming μετάδοση καθώς υποτίθεται ότι ήταν ένα ιστορικό γεγονός για τους συλλέκτες καρτών Pokemon.

Αλλά όταν ο αγοραστής άνοιξε ζωντανά στο Youtube το σφραγισμένο κουτί που έπρεπε να είναι γεμάτο από σπάνιες κάρτες Pokemon πρώτης έκδοσης διαπίστωσε ότι το περιεχόμενο δεν ήταν παρά παλιές, ξανασφραγισμένες κάρτες πολυ καλά καμουφλαρισμένες.

O Chris Camillo είπε ότι αποφάσισε να αγοράσει τις κάρτες αφού παρακολούθησε σχετική αγοραπωλησία πέρυσι, επίσης με κάρτες Pokemon.

Τότε θεώρησε ότι αυτή θα ήταν μια σοβαρή νέα ευκαιρία για μακροπρόθεσμο κέρδος.

Η εμπιστοσύνη του ενισχύθηκε εν μέρει από την αγορά που έκανε ο ιντερνετικά διάσημος Logan Paul και ο ράπερ Logic, οι οποίοι πλήρωσαν 226.000 δολάρια για μία κάρτα, μία ανέγγιχτη “Charizard” του 1999, νωρίτερα αυτό το μήνα.

Οι δυο τους μαζί με τον Camillo αγόρασαν το κουτί, το οποίο υποτίθεται ότι περιέχει 36 κλειστά πακέτα “booster” και συνολικά 396 κάρτες. Πέταξαν δε μέχρι το Ντάλας του Τέξας για να ολοκληρωθεί η συμφωνία.

Οι ιδιοκτήτες των καρτών είχαν ζητήσει να πληρωθούν σε μετρητά, είπε ο Camillo, και έτσι ένας ασημένιος χαρτοφύλακας γεμάτος 100δόλαρα στήθηκε δίπλα στο τραπέζι κατά τη διάρκεια της ζωντανής μετάδοσης στο YouTube.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!