Σάββατο, 15 Αυγούστου 2020
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Lifo]: Ραφήνα: Πρώτο κρούσμα κορωνοϊού – Κάτοικος της περιοχής
[Lifo]: Ραφήνα: Πρώτο κρούσμα κορωνοϊού – Κάτοικος της περιοχής

[Lifo]: Ραφήνα: Πρώτο κρούσμα κορωνοϊού – Κάτοικος της περιοχής

Επίσημη ανακοίνωση από τον Δήμο

Το πρώτο κρούσμα κορωνοϊού επιβεβαίωσε ο Δήμος της Ραφήνας με ανακοίνωση στην επίσημη σελίδα του.

Με έκτακτη ανακοίνωσή του ο Δήμος Ραφήνας – Πικερμίου αναφέρει πως ο ασθενής, κάτοικος Ραφήνας, εισήχθη στο κέντρο Υγείας της περιοχής και στη συνέχεια, αφού έγινε ο απαραίτητος έλεγχος μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο αναφοράς της Αθήνας.

Στην ανακοίνωση ο δήμος τονίζει ότι δεν συντρέχει λόγος πανικού.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει:

«Ο Δήμος Ραφήνας Πικερμίου μόλις ενημερώθηκε από το Κέντρο Υγείας Ραφήνας για την ύπαρξη επιβεβαιωμένου κρούσματος covid 19 και κλήθηκε να προβεί στην απαραίτητη και προβλεπόμενη από τα σχετικά πρωτόκολλα απολύμανση του χώρου.

Πρόκειται για ασθενή, κάτοικο Ραφήνας, που εισήχθη στο κέντρο Υγείας και μετά τους απαιτούμενους ελέγχους μεταφέρθηκε αμέσως σε κεντρικό νοσοκομείο αναφοράς στην Αθήνα.

Ο ΕΟΔΥ και οι αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες προχωρούν ήδη στην ιχνηλάτηση των επαφών του ασθενούς για την άμεση λήψη μέτρων αποφυγής τυχόν διασποράς.

Ο Δήμος Ραφήνας Πικερμίου από την πρώτη στιγμή αυτής της υγειονομικής δοκιμασίας για όλους μας , επέλεξε το δρόμο της υπευθυνότητας, της αλήθειας και της άμεσης ενημέρωσης των συμπολιτών μας.

Δεν υπάρχει λόγος πανικού, από ένα μεμονωμένο ελπίζουμε περιστατικό.

Συνεχίζουμε να τηρούμε όλα τα πρωτόκολλα και τους κανόνες του ΕΟΔΥ και του Υπουργείου Υγείας. Τηρούμε σχολαστικά τους όρους προσωπικής υγιεινής.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!