Δευτέρα, 6 Ιουλίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Lifo]: Πτώση στις πωλήσεις προφυλακτικών λόγω των άδειων οίκων ανοχής
[Lifo]: Πτώση στις πωλήσεις προφυλακτικών λόγω των άδειων οίκων ανοχής

[Lifo]: Πτώση στις πωλήσεις προφυλακτικών λόγω των άδειων οίκων ανοχής

Μπορεί ο τζίρος στις πωλήσεις των προφυλακτικών να αυξήθηκε στην αρχή της πανδημίας, μετά το πρώτο κύμα κορωνοϊού όμως, παρατηρείται πλέον μια ξεκάθαρη πτώση

Μπορεί ο τζίρος στις πωλήσεις των προφυλακτικών να αυξήθηκε στην αρχή της πανδημίας, μετά το πρώτο κύμα κορωνοϊού όμως, παρατηρείται πλέον μια ξεκάθαρη πτώση του τζίρου εξαιτίας των άδειων οίκους ανοχής.

Τρεις γερμανικές εταιρείες που παράγουν προφυλακτικά παρατήρησαν πως, στο ξέσπασμα της πανδημίας, οι καταναλωτές δεν αγόραζαν μαζικά μόνο χαρτί τουαλέτας και μακαρόνια, αλλά και προφυλακτικά. Η εταιρεία Ritex από το Μπίλεφεlντ ανέφερε πως τον Μάρτιο διπλασιάστηκε ο τζίρος της σε σχέση με το ίδιο διάστημα του προηγούμενου χρόνου.

Οι αγορές όμως έγιναν μόνο υπό το φόβο ότι θα εκλείψει το προϊόν ή γιατί πράγματι τα ζευγάρια έκαναν περισσότερο σεξ επειδή βρίσκονταν στο σπίτι; Και τι γίνεται με όσους είναι μόνοι; Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν σχετικές έρευνες, ωστόσο οι τρεις εταιρείες δίνουν ορισμένα στοιχεία βάσει των οποίων μπορούν να εξαχθούν κάποια συμπεράσματα.

Στο Σάρστεντ, η εταιρεία CPR παράγει περίπου οχτώ προφυλακτικά ανά δευτερόλεπτο – όλο το εικοσιτετράωρο. Η εταιρεία παράγει τόσο για το λιανεμπόριο όσο και για το δικό της ηλεκτρονικό πωλητήριο. Ο επικεφαλής της εταιρείας Μίχαελ Κέσερλινγκ δηλώνει πως έχει παρατηρηθεί μεγαλύτερη ζήτηση. Παράλληλα όμως είναι τεράστια η πτώση εξαιτίας των κλειστών οίκων ανοχής, στους οποίους γίνεται το 20% της κατανάλωσης των προφυλακτικών.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!