Σάββατο, 4 Ιουλίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Lifo]: Οι πτήσεις που θα γίνουν αυτή την εβδομάδα- Σύμφωνα με τα στοιχεία του υπ. Μεταφορών
[Lifo]: Οι πτήσεις που θα γίνουν αυτή την εβδομάδα- Σύμφωνα με τα στοιχεία του υπ. Μεταφορών

[Lifo]: Οι πτήσεις που θα γίνουν αυτή την εβδομάδα- Σύμφωνα με τα στοιχεία του υπ. Μεταφορών

Ποιες πτήσεις θα πραγματοποιηθούν αυτή την εβδομάδα

Τα στοιχεία για τις πτήσεις εξωτερικού, που θα πραγματοποιηθούν την ερχόμενη εβδομάδα δημοσιοποίησε το υπουργείο Μεταφορών.

Πρόκειται για τις πτήσεις που θα γίνουν από τις 25 έως τις 31 Μαΐου, σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής διαθέσιμα στοιχεία. Το υπουργείο Μεταφορών σημειώνει ότι τα στοιχεία αυτά μπορούν να μεταβληθούν ανά πάσα στιγμή, καθώς τα προγράμματα των εταιρειών δεν είναι σταθερά αυτή την περίοδο και επίσης εκτελούνται πολλές πτήσεις ιδιωτικές και εμπορευματικές, οι οποίες δεν απαιτούν προγραμματισμό πολλών ημερών.

Υπενθυμίζεται ότι από τις 15 Ιουνίου απελευθερώνονται οι απευθείας πτήσεις εξωτερικού μόνο προς το διεθνές αεροδρόμιο της Αθήνας «Ελ. Βενιζέλος». Οι πτήσεις προς τα αεροδρόμια της υπόλοιπης χώρας θα επιτραπούν από την 1η Ιουλίου . Μετά την Κρήτη, από τη Δευτέρα (25/5) θα επιτραπούν οι πτήσεις και προς τα υπόλοιπα νησιά , καθώς αίρεται ο περιορισμός για τις συγκεκριμένες μετακινήσεις.

NOTAM για 7 χώρες

Υπενθυμίζεται ότι σε ισχύ παραμένει η αεροπορική οδηγία (NOTAM) της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας, για επτά χώρες, στο πλαίσιο των μέτρων για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού. Συγκεκριμένα:

  • Επεκτείνεται μέχρι τις 31 Μαΐου 2020 και ώρα 23:59 η αναστολή όλων των πτήσεων μεταφοράς επιβατών από και προς την Ελλάδα με την Ιταλία, την Ισπανία, το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ολλανδία.
  • Παρατείνεται έως τις 14 Ιουνίου 2020 και ώρα 23:59 η προσωρινή απαγόρευση πτήσεων από και προς της Αλβανία και την Βόρεια Μακεδονία.
  • Η απαγόρευση όλων των πτήσεων προς την Ελληνική Επικράτεια όσον αφορά την Τουρκία επεκτείνεται έως τις 14 Ιουνίου 2020 και ώρα 23:59.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!