Δευτέρα, 13 Ιουλίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Lifo]: Ψευτογιατρός: Προκάλεσε αναπηρία 92% μετά από χειρουργείο με «περίεργη κατασκευή» – Η καταγγελία Κούγια
[Lifo]: Ψευτογιατρός: Προκάλεσε αναπηρία 92% μετά από χειρουργείο με «περίεργη κατασκευή» – Η καταγγελία Κούγια

[Lifo]: Ψευτογιατρός: Προκάλεσε αναπηρία 92% μετά από χειρουργείο με «περίεργη κατασκευή» – Η καταγγελία Κούγια

Νέες καταγγελίες για τον δήθεν γιατρό Νίκο Κοντοστάθη

Σε νέες καταγγελίες για τη δράση του δήθεν γιατρού Νίκου Κοντοστάθη προχώρησε σήμερα, με σχετική του ανακοίνωση, ο δικηγόρος Αλέξης Κούγιας .

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει το γραφείο του Αλέξη Κούγια, που ανέλαβε την υποστήριξη της κατηγορίας υπέρ δύο θυμάτων του κατηγορούμενου, ο ψευτογιατρός, ο οποίος εδώ και μερικές ημέρες είναι προσωρινά κρατούμενος, είχε χειρουργήσει ασθενή μαζί με άλλους «συνεργούς του» και του αφαίρεσε ένα πλευρό, με αποτέλεσμα ο άνδρας να καταστεί «ανάπηρος σε ποσοστό 92%».

Παράλληλα καταγγέλλει ότι ο Νίκος Κοντοστάθης απέσπασε «μεγάλα χρηματικά ποσά από οικογένεια» για «θεραπεία» καρκινοπαθούς η οποία «προκάλεσε σοβαρές παρενέργειες, εξαιτίας των οποίων ο ασθενής κατέρρευσε και πέθανε».

Δωδεκάωρη εγχείρηση στο πλευρό και αναπηρία 92%

«Ο πρώτος εντολέας μας Τ.Α., κάτοικος του χωριού Αρχάγγελος Ρόδου, υπεβλήθη από τον κατηγορούμενο και τρεις συνεργούς του ιατρούς της Κεντρικής Κλινικής Αθηνών σε 12ωρη εγχείρηση, κατά την οποία του αφαίρεσαν ένα πλευρό, τοποθέτησαν στο σώμα του ένα περίεργο κατασκεύασμα που ονόμασαν “κλωβό”, και, ενώ είχε ένα πρόβλημα υγείας από τραυματισμό στη σπονδυλική στήλη λόγω πτώσεως από αλεξίπτωτο, τον κατέστησαν ανάπηρο σε ποσοστό 92%», αναφέρει ο γραφείο του κ. Κούγια.

«Επικίνδυνη θεραπεία σε καρκινοπαθή»

«Στην περίπτωση του δεύτερου εντολέα μας Γ.Κ. θύμα ήταν ο καρκινοπαθής πατέρας του.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!