Παρασκευή, 3 Ιουλίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Lifo]: Πρόστιμα άνω των 6 χιλ. ευρώ σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος
[Lifo]: Πρόστιμα άνω των 6 χιλ. ευρώ σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος

[Lifo]: Πρόστιμα άνω των 6 χιλ. ευρώ σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος

Πραγματοποιήθηκαν 163 έλεγχοι

Σε 6.300 ευρώ ανήλθαν τα πρόστιμα από τους ελέγχους που διενήργησαν οι αρχές το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος , σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Συγκεκριμένα, σε 163 ελέγχους που πραγματοποίησαν μικτά κλιμάκια της ΕΑΔ (Εθνική Αρχή Διαφάνειας) και της ΕΛ.ΑΣ σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας και το Υφυπουργείο Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων κατά το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος από την Παρασκευή ως την Κυριακή, επιβλήθηκαν πρόστιμα συνολικά 6.300 ευρώ.

Στην Αθήνα στις περιοχές Αγ. Παρασκευή, Φιλοθέη, Ψυχικό, Γλυφάδα έγιναν 39 έλεγχοι και επιβλήθηκαν πρόστιμα ύψους 4.200 ευρώ, στη Θεσσαλονίκη (κέντρο και περιφέρεια) σε 78 ελέγχους επιβλήθηκαν πρόστιμα 2.100 ευρώ, ενώ στην Πάτρα (κέντρο και περιφέρεια) σε 46 ΚΥΕ που ελέγχθηκαν δεν επιβλήθηκε κανένα πρόστιμο.

Όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση της ΕΑΔ, οι έλεγχοι θα εντατικοποιηθούν το επόμενο διάστημα καλύπτοντας το σύνολο της επικράτειας.

«Η παρούσα συγκυρία απαιτεί τη συστράτευση του συνόλου των δημόσιων και ιδιωτικών φορέων στην κοινή προσπάθεια για: α) την προστασία της δημόσιας υγείας, β) τη διασφάλιση του υγιούς ανταγωνισμού, γ) την ανάκαμψη της οικονομίας και δ) τη στήριξη των εργαζομένων.

Προχωράμε όλοι μαζί με σεβασμό στις θυσίες και την υπερπροσπάθεια που κατέβαλαν οι πολίτες, οι επιχειρηματίες και το υγειονομικό προσωπικό της χώρας κατά την περίοδο του lockdown και της έξαρσης της πανδημίας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!