Πέμπτη, 2 Ιουλίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Lifo]: Προανακριτική: Γνήσια η ηχογράφηση της συνομιλίας Μιωνή- Παππά, σύμφωνα με ιδιώτη πραγματογνώμονα
[Lifo]: Προανακριτική: Γνήσια η ηχογράφηση της συνομιλίας Μιωνή- Παππά, σύμφωνα με ιδιώτη πραγματογνώμονα

[Lifo]: Προανακριτική: Γνήσια η ηχογράφηση της συνομιλίας Μιωνή- Παππά, σύμφωνα με ιδιώτη πραγματογνώμονα

Ιδιωτική πραγματογνωμοσύνη κατέθεσε ο επιχειρηματίας στην προανακριτική επιτροπή

Γνήσιο είναι το ηχητικό που προσκόμισε ο Σάμπυ Μιωνής, από τη συνομιλία του με τον Νίκο Παππά , σύμφωνα με ιδιωτική πραγματογνωμοσύνη που κατέθεσε στην προανακριτική επιτροπή ο επιχειρηματίας.

Ο κ. Μιωνής προσκόμισε στην προανακριτική επιτροπή της Βουλής πραγματογνωμοσύνη από ιδιώτη πραγματογνώμονα, για το ηχητικό της συνομιλίας του με τον πρώην υπουργό Επικρατείας. Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ, η πραγματογνωμοσύνη αποφαίνεται ότι το ηχητικό είναι γνήσιο και δεν έχει υποστεί ουδεμία συρραφή.

Η πραγματογνωμοσύνη, όπως και κάθε έγγραφο που διαβιβάζεται στην προανακριτική επιτροπή, διανέμεται στους εισηγητές των κομμάτων προκειμένου να το αξιολογήσουν και λαμβάνει γνώση και ο ελεγχόμενος, δηλαδή Δημήτρης Παπαγγελόπουλος.

Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης ενημερώθηκε τη Δευτέρα ότι μπορεί να σχολιάσει ή να αντικρούσει με έγγραφο υπόμνημά του όποιο στοιχείο ή έγγραφο διαβιβάζεται στην επιτροπή, σύμφωνα με τις πληροφορίες του ΑΠΕ.

Υπενθυμίζεται ότι η ηχογραφημένη συνομιλία Παππά- Μιωνή, που προκάλεσε πεδίο σφοδρής αντιπαράθεσης στο πολιτικό σκηνικό, είναι στα χέρια εισαγγελέα, καθώς έχει διαταχθεί η διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης . Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει καταθέσει αναφορά στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου , για την «παράνομη ηχογράφηση Μιωνή».

Στο μεταξύ, ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος- που έχει κατηγορήσει για κατασκοπεία τον κ. Μιωνή για την ηχογράφηση της συνομιλίας με τον κ. Παππά- την προηγούμενη εβδομάδα αποχώρησε από την προανακριτική επιτροπή καταγγέλλοντας παραβίαση των βασικών δικαιωμάτων του.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!