Πέμπτη, 9 Ιουλίου 2020
# M-NEWS:
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [Lifo]: Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ αποκάλυψε πως μυστικά βοηθάει ως σύμβουλος σε γραμμή ψυχολογικής υποστήριξης
[Lifo]: Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ αποκάλυψε πως μυστικά βοηθάει ως σύμβουλος σε γραμμή ψυχολογικής υποστήριξης

[Lifo]: Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ αποκάλυψε πως μυστικά βοηθάει ως σύμβουλος σε γραμμή ψυχολογικής υποστήριξης

Στην υπηρεσία ανταλλαγής μηνυμάτων Shout 85258, ο πρίγκιπας χρησιμοποιεί ψευδώνυμο και μιλά με κόσμο που χρειάζεται βοήθεια

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ δήλωσε πως, χωρίς να αποκαλύπτει την ταυτότητά του, βοηθά συμβουλεύοντας άτομα που έρχονται σε επαφή με μια γραμμή βοήθειας για υποστήριξη σε θέματα ψυχικής υγείας.

Στην υπηρεσία ανταλλαγής μηνυμάτων Shout 85258, ο πρίγκιπας χρησιμοποιεί ψευδώνυμο και είναι ένας από τους 2.000 εκπαιδευμένους εθελοντές που συμμετέχουν στη γραμμή βοήθειας.

Ο ρόλος του αποκαλύφθηκε κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας των Εθελοντών, όταν ο ίδιος είπε σε μερικούς από τους εθελοντές του Shout σε μια βιντεοκλήση: «Θα μοιραστώ ένα μυστικό με εσάς. Είμαι στην πλατφόρμα εθελοντικά». Η γραμμή βοήθειας Shout αναπτύχθηκε από το Royal Foundation. Όπως και άλλοι εθελοντές, ο Ουίλιαμ έχει εκπαιδευτεί να υποστηρίζει όσους έρχονται σε επαφή, να συνομιλεί μέσω μηνύματος κειμένου και να βοηθά τους ανθρώπους να διαχειριστούν τα συναισθήματά τους ακούγοντας, θέτοντας ερωτήσεις και προσφέροντας συμπαράσταση.

Το παλάτι του Κένσινγκτον δεν είχε κατά το παρελθόν θελήσει να πει εάν ο πρίγκιπας ήταν εθελοντής καθώς υπήρχε ο φόβος ότι αυτό θα μπορούσε να προκαλέσει μαζικές απόπειρες επικοινωνίας από ανθρώπους που θα ήθελαν να συζητήσουν τα προβλήματά τους με τον μελλοντικό βασιλιά. Ωστόσο η Shout λέγεται ότι έχει προετοιμαστεί για να αντιμετωπίσει την αναμενόμενη αύξηση της ζήτησης για την υπηρεσία.

Από τότε που ξεκίνησε τις δράσεις της τον Μάιο του περασμένου έτους, τα μέλη της ομάδα έχουν πραγματοποιήσει περισσότερες από 330.000 συνομιλίες κειμένου μεταξύ εθελοντών και ατόμων που χρειάζονται υποστήριξη ψυχικής υγείας, με περίπου το 65% αυτών των μηνυμάτων να είναι από άτομα ηλικίας κάτω των 25 ετών.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!