Τρίτη, 2 Ιουνίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Lifo]: Το πόθεν έσχες του Γιάνη Βαρουφάκη και της Δανάης Στράτου
[Lifo]: Το πόθεν έσχες του Γιάνη Βαρουφάκη και της Δανάης Στράτου

[Lifo]: Το πόθεν έσχες του Γιάνη Βαρουφάκη και της Δανάης Στράτου

Αναλυτικά το συνολικό καθαρό εισόδημα του επικεφαλής του ΜέΡΑ25 και της συζύγου του

Συνολικά εισοδήματα ύψους 265 χιλ. ευρώ δηλώνει, σύμφωνα με το πόθεν έσχες που δημοσιοποιήθηκε, ο επικεφαλής του ΜέΡΑ25 Γιάνης Βαρουφάκης για το οικονομικό έτος 2018.

Σήμερα δόθηκαν στη δημοσιότητα τα πόθεν έσχες των πολιτικών προσώπων και μεταξύ άλλων και αυτό του Γιάνη Βαρουφάκη και της συζύγου του Δανάης Στράτου, η οποία δηλώνει έσοδα από ακίνητα 840.00 ευρώ και εισόδημα 3.500 ευρώ.

Το ζευγάρι δηλώνει εννέα οχήματα και καταθέσεις 128.768 ευρώ στην τράπεζα Corner Banca στην Ελβετία και άλλα μικρότερα ποσά (οι αποταμιεύσεις του ζευγαριού σε ελληνικές τράπεζες ανέρχονται περίπου σε 12.200) σε ελληνικές τράπεζες.

Σε ό,τι αφορά στα ακίνητα, ο Γ. Βαρουφάκης δηλώνει μεταξύ άλλων ιδιοκτήτης έκτασης 11.236 τμ στην (Ανατολική Αττική Συκάμινο), οικοπέδου 600 τμ στον Ωρωπό, μονοκατοικίας 69 τμ επίσης στον Ωρωπό.

Η Δ. Στράτου, έχει μεταξύ άλλων στην κατοχή της μονοκατοικία στην Αίγινα 248 τμ, ενώ δηλώνει ιδιοκτήτρια ενός γραφείου, ενός ακόμα σπιτιού, ενός διαμερίσματος και τριών αγροτεμαχίων.

Σε ό,τι αφορά στα δάνεια, ο Γιάννης Βαρουφάκης δηλώνει για επαγγελματικούς λόγους δάνειο ύψους 15.200 ευρώ, με οφειλόμενο υπόλοιπο ποσό τα 11.591,15 ευρώ.

Παράλληλα, ο Γιάννης Βαρουφάκης, σύμφωνα με το πόθεν έσχες, κατέχει το 100% DΙΕΜ Ελλάδας και το 50% Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας ενώ η Δανάη Στράτου έχει συμμετοχή άνω του 50% σε δύο εταιρείες.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!