Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Lifo]: Το Playboy επιστρέφει στο Χρηματιστήριο
[Lifo]: Το Playboy επιστρέφει στο Χρηματιστήριο

[Lifo]: Το Playboy επιστρέφει στο Χρηματιστήριο

Η εξαγορά του Playboy ανέρχεται σε 381 εκατομμύρια δολάρια

Η Playboy Enterprises, εκδότρια εταιρεία του διάσημου περιοδικού, ετοιμάζεται να εισέλθει στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης, καθώς θα συγχωνευτεί με μια «εταιρεία εξαγοράς ειδικού σκοπού» (Spac).

Το διάσημο περιοδικό, η έντυπη έκδοση του οποίου ανεστάλη τον Μάρτιο υπέρ της ψηφιακής, ανέφερε σήμερα, σε ένα δελτίο τύπου, ότι θέλει να εισέλθει στο Χρηματιστήριο «για να επωφεληθεί από το απασχολούμενο κεφάλαιο και να επιταχύνει την ανάπτυξη προϊόντων», σύμφωνα με το διευθύνοντα σύμβουλο του Playboy Μπεν Κον.

Ο ιδρυτής του Χιου Χέφνερ, που απεβίωσε τον Σεπτέμβριο του 2017, είχε βγάλει την εταιρεία από το Χρηματιστήριο το 2011.

Σήμερα, η Playboy Enterprises ανακοίνωσε το πρώτο βήμα της διαδικασίας: τη συμφωνία με την Mountain Crest Acquisitions, μια επενδυτική εταιρεία που ιδρύθηκε για να αποτελέσει το «όχημα» άλλων ομίλων και βρίσκεται ήδη, από τον Ιούνιο, στον Nasdaq.

Η εξαγορά του Playboy ανέρχεται σε 381 εκατομμύρια δολάρια, περιλαμβανομένης μιας ανάληψης χρέους ύψους 142 εκατομμυρίων, διευκρίνισαν οι δύο εταιρείες.

«Το Playboy είναι μια μοναδική και ακαταμάχητη επενδυτική εταιρεία με μία από τις πιο αναγνωρισμένες φίρμες στον κόσμο», επισήμανε ο Σούγινγκ Λιου, διευθύνων σύμβουλος της “Spac”, Mountain Crest Acquisition.

«Αποστολή μας είναι να δημιουργήσουμε μια κουλτούρα όπου όλος ο κόσμος μπορεί να αναζητά την ευχαρίστηση», υπογράμμισε ο Μπεν Κον.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!