Κυριακή, 7 Μαρτίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Lifo]: Πίτερ Νάιγκαρντ: Ο μεγιστάνας της μόδας παραμένει στη φυλακή- Δικαστήριο απέρριψε το αίτημα για εγγύηση
[Lifo]: Πίτερ Νάιγκαρντ: Ο μεγιστάνας της μόδας παραμένει στη φυλακή- Δικαστήριο απέρριψε το αίτημα για εγγύηση

[Lifo]: Πίτερ Νάιγκαρντ: Ο μεγιστάνας της μόδας παραμένει στη φυλακή- Δικαστήριο απέρριψε το αίτημα για εγγύηση

Κατηγορείται για sex trafficking στις ΗΠΑ, θα παραμείνει στη φυλακή

Δικαστήριο στον Καναδά απέρριψε το αίτημα του Πίτερ Νάιγκαρντ για αποφυλάκιση με εγγύηση. Ο μεγιστάνας της μόδας είναι ήδη σχεδόν δύο μήνες στη φυλακή.

Ο Νάιγκαρντ- ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους στον Καναδά- συνελήφθη στο Γουίνιπεγκ στις 14 Δεκεμβρίου, έπειτα από αμερικανικό αίτημα, υπό τη συνθήκη έκδοσης μεταξύ των δύο χωρών. Ο 79χρονος κατηγορείται στις ΗΠΑ για sex trafficking και άλλα εγκλήματα που αφορούν δεκάδες γυναίκες και ανήλικες.

Η δικαστής Σον Γκρίνμπεργκ του δικαστηρίου του Γουίνιπεγκ τόνισε πως δεν είχε καμία εμπιστοσύνη στον Νάιγκαρντ για την τήρηση του όρου να μην έρθει σε επαφή με τις γυναίκες που τον έχουν καταγγείλει, καθώς έχει αγνοήσει και στο παρελθόν δικαστικές εντολές.

Οι δικηγόροι του υποστήριξαν ότι λόγω της κακής υγείας του είναι ευάλωτος σε περίπτωση που μολυνθεί από τον κορωνοϊό στη φυλακή. Όμως, η δικαστής παρατήρησε πως αυτό δεν σημαίνει ότι αυτόματα πληρεί τις προϋποθέσεις για να αποφυλακιστεί.

Από την πλευρά τους, οι εισαγγελείς τόνιζαν πως οι κατηγορίες είναι πολύ σοβαρές για να αφεθεί ελεύθερος. Το αμερικανικό υπουργείο Δικαιοσύνης δεν έχει αποκαλύψει ακόμη πλήρως τις αποδείξεις για την υπόθεση στους Καναδούς και το καναδικό αντίστοιχο υπουργείο πρέπει να αποφασίσει αν θα γίνει επίσημη ακρόαση για την έκδοση του Νάιγκαρντ στις ΗΠΑ.

Οι κατηγορίες σε βάρος του Νάιγκαρντ

Ο Πίτερ Νάιγκαρντ γεννήθηκε στη Φινλανδία και μεγάλωσε στη Μανιτόμπα του Καναδά.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!