Σάββατο, 31 Οκτωβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Lifo]: Ποια σχολεία θα παραμείνουν κλειστά αύριο – Η λίστα
[Lifo]: Ποια σχολεία θα παραμείνουν κλειστά αύριο –  Η λίστα

[Lifo]: Ποια σχολεία θα παραμείνουν κλειστά αύριο – Η λίστα

Κλειστά θα παραμείνουν αύριο σχολεία σε διάφορες περιοχές της χώρας λόγω κορωνοϊού και Ιανού

Αναστολή λειτουργίας αύριο Δευτέρα, σχολικών μονάδων και τμημάτων λόγω κορωνοϊού και κυκλώνα Ιανού σε διάφορες περιοχές της χώρας.

Η περιφερειακή ενότητα Πέλλας αποφάσισε την αναστολή λειτουργία όλων των εκπαιδευτικών μονάδων έως και τις 25 Σεπτεμβρίου 2020, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, ενώ μεγαλώνει η λίστα των σχολείων όπου τμήματα αναστέλλουν τη λειτουργία τους, εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού.

Αναλυτικότερα, εκτός από τις εκπαιδευτικές δομές στην Περιφέρεια Πέλλας, μέχρι στιγμής τέσσερα σχολεία της επικράτειας έχουν αναστείλει τη λειτουργία τους πλήρως.

Πρόκειται για το 2ο Γενικό Λύκειο Καισαριανής και το 2ο Δημοτικό Βουτών Ηρακλείου, των οποίων η λειτουργία έχει ανασταλεί έως και τις 27 Σεπτεμβρίου.

Παράλληλα, κλειστό θα παραμείνει το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Σαλαμίνας, έως και τις 30 Σεπτεμβρίου και το 2ο Νηπιαγωγείο Δάφνης, το οποίο θα παραμείνει κλειστό έως και την 1η Οκτωβρίου.

Επιπλέον, σε άλλες 20 σχολικές μονάδες ανά την επικράτεια έχει ανασταλεί η λειτουργία συγκεκριμένων τμημάτων για ορισμένο χρονικό διάστημα.

Από αυτές, οι 17 αφορούν σχολεία της Αττικής και οι υπόλοιπες τρεις αφορούν τμήματα σε σχολεία του Πύργου, των Τρικάλων και των Σερρών.

Την ίδια ώρα κλειστά θα παραμείνουν αύριο Δευτέρα και μεθαύριο Τρίτη, τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης καθώς και οι παιδικοί σταθμοί και τα νηπιαγωγεία του Δήμου Μουζακίου, σύμφωνα με ανακοίνωση της δημοτικής Αρχής.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!