Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Lifo]: Η Πελόζι ζητά άμεση καθαίρεση του Τραμπ: Είναι επικίνδυνος- Ανοιχτό ενδεχόμενο για παραπομπή του
[Lifo]: Η Πελόζι ζητά άμεση καθαίρεση του Τραμπ: Είναι επικίνδυνος- Ανοιχτό ενδεχόμενο για παραπομπή του

[Lifo]: Η Πελόζι ζητά άμεση καθαίρεση του Τραμπ: Είναι επικίνδυνος- Ανοιχτό ενδεχόμενο για παραπομπή του

«Έχουν απομείνει μόνο 13 ημέρες, αλλά κάθε ημέρα μπορεί να είναι ένα σόου τρόμου»

Η Νάνσι Πελόζι κάλεσε και αυτή με τη σειρά της τον Μάικ Πενς να επικαλεστεί την 25η τροπολογία , για την καθαίρεση του Ντόναλντ Τραμπ, ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο για νέα παραπομπή του.

Η πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων χαρακτήρισε «επικίνδυνο άτομο» τον απερχόμενο πρόεδρο και τόνισε ότι δεν πρέπει να παραμείνει στην εξουσία, παρότι παραμένουν 13 ημέρες για την ολοκλήρωση της θητείας του. «Κάθε ημέρα μπορεί να είναι ένα σόου τρόμου», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στις δηλώσεις της, η Πελόζι συντάχθηκε με τον επικεφαλής των Δημοκρατικών στη Γερουσία, Τσακ Σούμερ και κάλεσε τον αντιπρόεδρο των ΗΠΑ να επικαλεστεί την 25η τροπολογία. Διαφορετικά, η Βουλή θα είναι έτοιμη να παραπέμψει ξανά τον Τραμπ, ανέφερε. «Ο πρόεδρος πρέπει να λογοδοτήσει ξανά», υπογράμμισε.

«Είναι πολύ επικίνδυνο άτομο που δεν θα έπρεπε να παραμείνει στη θέση, ακόμη κι αν η θητεία του τελειώνει. Είναι επείγον. Είναι μία επείγουσα κατάσταση ύψιστης σημασίας», ανέφερε χαρακτηριστικά η Πελόζι και σημείωσε ότι δέχεται «βροχή» μηνυμάτων από Δημοκρατικούς που ζητούν την παραπομπή του Τραμπ.

Η Πελόζι είχε και ένα μήνυμα προς τα μέλη της διοίκησης Τραμπ. «Υποστηρίζουν αυτές τις πράξεις; Είναι έτοιμοι να πουν ότι τις επόμενες 13 ημέρες αυτός ο επικίνδυνος άνθρωπος δεν θα κάνει περισσότερη ζημιά στη δημοκρατία μας;», είπε.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!