Τετάρτη, 15 Ιουλίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Lifo]: Πέλλα: «Έλυνε ασκήσεις χωρίς να ξέρει μαθηματικά» – Τι λένε οι δασκάλες για το παιδί-θαύμα
[Lifo]: Πέλλα: «Έλυνε ασκήσεις χωρίς να ξέρει μαθηματικά» – Τι λένε οι δασκάλες για το παιδί-θαύμα

[Lifo]: Πέλλα: «Έλυνε ασκήσεις χωρίς να ξέρει μαθηματικά» – Τι λένε οι δασκάλες για το παιδί-θαύμα

Ως ένα κοινωνικό παιδί που έλυνε ασκήσεις χωρίς να ξέρει μαθηματικά περιγράφουν τον οκτάχρονο Τάσο Γεραντίδη οι δασκάλες του

Ως ένα «φυσιολογικό παιδί» που όμως είχε τη δυνατότητα να κάνει σύνθετους υπολογισμούς σε λίγα μόλις δευτερόλεπτα, περιγράφουν οι δασκάλες του σχολείου της Πέλλας τον Τάσο Γεραντίδη.

Ο οκτάχρονος μαθητής, με IQ που αγγίζει το 148,5, ζει πλέον με την οικογένειά του στη Γερμανία, όπου και μετακόμισαν στις αρχές της χρονιάς. Ο Τάσος Γεραντίδης, παρά τη σύντομη φοίτησή του στο νέο σχολείο, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, εντυπωσίασε και τους νέους δασκάλους του .

Η διευθύντρια και η δασκάλα του, στο σχολείο του πίσω στην Πέλλα, περιγράφουν τον οκτάχρονο Τάσο ως έναν πολύ κοινωνικό, χαρούμενο και φιλικό μαθητή, ιδιαίτερα αγαπητό που είχε πολλούς φίλους και έπαιζε με όλα τα παιδιά.

«Μαθαίνουμε νέα του και σε αυτό βοηθούν και οι νέες τεχνολογίες. Οι συμμαθητές του συνομιλούν μαζί του και μας μεταφέρουν και μας τα νέα του. Χαιρόμαστε λοιπόν διπλά. Και είμαστε όλοι περήφανοι που είχαμε τον Τάσο στο σχολείο και όλα τα παιδιά το θεωρούσαν τιμή τους. Του είπα να μείνει όπως είναι. Να παραμείνει ο εαυτός του» δήλωσε σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα Έθνος η δασκάλα Χριστίνα Τσιτλακίδου.

«Του έλεγες έναν πολλαπλασιασμό 1525 επί 25 και απαντούσε.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!