Δευτέρα, 6 Ιουλίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ | [Lifo]: Pearl Jam: Το βίντεο του «Jeremy» για πρώτη φορά σε uncensored εκδοχή
[Lifo]: Pearl Jam: Το βίντεο του «Jeremy» για πρώτη φορά σε uncensored εκδοχή

[Lifo]: Pearl Jam: Το βίντεο του «Jeremy» για πρώτη φορά σε uncensored εκδοχή

Χωρίς λογοκρισία το βίντεο του θρυλικού κομματιού «Jeremy»

To «Jeremy» των Pearl Jam κυκλοφόρησε για πρώτη φορά σε μία εκδοχή χωρίς καμία λογοκρισία. Και είναι πιο επίκαιρο από ποτέ.

«Η αύξηση της βίας και της χρήσης όπλων, από το ντεμπούτο του «Jeremy» είναι εκπληκτική», λέει η μπάντα μετά τη νέα κυκλοφορία του βίντεο που «δεν ήταν διαθέσιμο το 1992 καθώς ενέπιπτε σε νόμους περί τηλεοπτικής λογοκρισίας».

Οι Pearl Jam κυκλοφόρησαν την «καθαρή» έκδοση του βίντεο κλιπ του τραγουδιού «Jeremy» για πρώτη φορά την Παρασκευή, σηματοδοτώντας την Εθνική Ημέρα Ευαισθητοποίησης για την Ένοπλη Βία.

Το τραγούδι και το αντίστοιχο βίντεο σε σκηνοθεσία τον Mark Pellington κέρδισε το βίντεο της χρονιάς στα βραβεία του MTV το 1993 και αφηγείται λεπτομερώς την ιστορία ενός εκφοβισμένου εφήβου, που πυροβολήθηκε μπροστά στους συμμαθητές του.

Στο πρωτότυπο, επεξεργασμένο βίντεο του 1992, η αυτοκτονία υπαινίσσεται, αλλά στην τωρινή και πρόσφατα αναδιαμορφωμένη έκδοση, που ανέβασαν οι Pearl Jam την Παρασκευή, ο Jeremy, τον οποίο υποδύεται ο ηθοποιός Trevor Wilson, εμφανίζεται να τοποθετεί το όπλο στο στόμα του.

«Μπορούμε να αποτρέψουμε τους θανάτους από όπλα, είτε μαζικοί πυροβολισμοί, είτε θάνατοι απόγνωσης, είτε από την επιβολή νόμου ή ακόμα και ως τυχαίο περιστατικό» ανέφεραν οι Pearl Jam.

Επιπλέον, οι Pearl Jam ανανέωσαν και το μπλουζάκι των «Choices», που κυκλοφορεί από τις αρχές της δεκαετίας του ’90 και τα έσοδά του πηγαίνουν στο Vitalogy Foundation για τη στήριξη οργανισμών, που εργάζονται στην πρόληψη της ένοπλης βίας στις Ηνωμένες Πολιτείες.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!