Τρίτη, 2 Μαρτίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ | [Lifo]: Πάτρα: Το φετινό καρναβάλι προσαρμόζεται στην πανδημία με livestreaming δράσεις
[Lifo]: Πάτρα: Το φετινό καρναβάλι προσαρμόζεται στην πανδημία με livestreaming δράσεις

[Lifo]: Πάτρα: Το φετινό καρναβάλι προσαρμόζεται στην πανδημία με livestreaming δράσεις

Θεατρικές παραστάσεις, συναυλίες, διαγωνισμοί τραγουδιού, δράσεις Κρυμμένου Θησαυρού και το Πανελλήνιο Φεστιβάλ Σάτιρας Ερασιτεχνικών Θιάσων «Μώμος ο Πατρεύς»

Προσαρμοσμένο σε συνθήκες πανδημίας θα είναι το Πατρινό Καρναβάλι , σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε ο Δήμος Πατρέων σε συνέντευξη Τύπου.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρθηκε κατά την εισήγησή, «παρά τη δυσάρεστη συγκυρία της μη πραγματοποίησης υπαίθριων εκδηλώσεων» η διοργανώτρια αρχή «με απόλυτα προσεκτικό οικονομικό προγραμματισμό (…) θα προσπαθήσει να προσφέρει ανάσες ζωής καθ’ όλη την καρναβαλική περίοδο». Οι δράσεις που «θα συνδέουν το Καρναβάλι με τις Τέχνες» θα μεταδίδονται τηλεοπτικά και διαδικτυακά.

Η διοργανώτρια αρχή αναφέρει πως θεατρικές παραστάσεις, συναυλίες, διαγωνισμοί τραγουδιού, δράσεις του Κρυμμένου Θησαυρού, το Πανελλήνιο Φεστιβάλ Σάτιρας Ερασιτεχνικών Θιάσων «Μώμος ο Πατρεύς» και πολλά άλλα «θα αξιοποιηθούν με τον καλύτερο τρόπο ώστε μέσω τηλεοπτικών μεταδόσεων και του διαδικτύου να δώσουν την ευκαιρία σε όλους να αφουγκραστούν την ατμόσφαιρα των ημερών, προσαρμοσμένη βέβαια στις ανάγκες που επιβάλλονται ώστε αυτό το Καρναβάλι να είναι το τελευταίο Καρναβάλι της οθόνης» ενώ τονίζει πως όλες οι δράσεις θα πραγματοποιηθούν σύμφωνα με τα τηρούμενα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Το κεντρικό σύνθημα «Το καρναβάλι αλλάζει» θα μεταδοθεί στους κατοίκους της Πάτρας από δύο τελάληδες:
Ο παλιός και ο νέος! «Ο παλιός με την εμπειρία του θα βοηθήσει τον νέο να ενημερώσουν το κόσμο για την νέα πραγματικότητα με .

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!