Τρίτη, 2 Μαρτίου 2021
# M-NEWS:
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [Lifo]: Η Πάρις Χίλτον ξεκίνησε εξωσωματική για να βεβαιωθεί ότι θα κάνει δίδυμα: «Η ιδέα ήταν της Κιμ»
[Lifo]: Η Πάρις Χίλτον ξεκίνησε εξωσωματική για να βεβαιωθεί ότι θα κάνει δίδυμα: «Η ιδέα ήταν της Κιμ»

[Lifo]: Η Πάρις Χίλτον ξεκίνησε εξωσωματική για να βεβαιωθεί ότι θα κάνει δίδυμα: «Η ιδέα ήταν της Κιμ»

Η Πάρις Χίλτον κάνει εξωσωματική επειδή θέλει δίδυμα -ένα αγόρι κι ένα κορίτσι- και προτρέπει τις γυναίκες να κάνουν το ίδιο αν επιθυμούν συγκεκριμένο φύλο

Η Πάρις Χίλτον έχει βάλει σκοπό να κάνει δίδυμα -ένα αγόρι κι ένα κορίτσι- και ήδη ξεκίνησε τις διαδικασίες εξωσωματικής για να το καταφέρει.

Η 39χρονη κληρονόμος, μιλώντας πρόσφατα στο podcast «The Trend Reporter With Mara», εξήγησε πως δεν πρόκειται απλώς για ένα καπρίτσιο, σημειώνοντας ότι ήδη έχει κάνει κάποια βήματα προκειμένου να βεβαιωθεί πως με τον «άντρα των ονείρων» της, τον επιχειρηματία Κάρτερ Ρέουμ, θα αποκτήσουν την οικογένεια που επιθυμούν.

«Πρώτα θέλουμε να κάνουμε δίδυμα και μετά δεν ξέρω, είτε τρία είτε τέσσερα παιδιά», είπε η Πάρις Χίλτον. «Κάνουμε εξωσωματική ώστε να διαλέξω δίδυμα αν θέλω», πρόσθεσε.

Όπως εξηγεί, εκείνη που της έδωσε την ιδέα ήταν η στενή φίλη της, Κιμ Καρντάσιαν. «Η Κιμ ήταν βασικά εκείνη που μου μίλησε σχετικά. Δεν είχα ιδέα», λέει για την εξωσωματική. «Και είμαι χαρούμενη που μου έδωσε αυτή τη συμβουλή και με συνέστησε στον γιατρό της. Οπότε, ναι, τα έχουμε όλα έτοιμα», ανέφερε.

Η Πάρις Χίλτον ενθάρρυνε επίσης άλλες γυναίκες να κάνουν το ίδιο αν έχουν στο μυαλό τους συγκεκριμένο φύλο για τα παιδιά τους.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!