Δευτέρα, 30 Μαρτίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Lifo]: Παπαστράτος:Στόχος μας ένα εκατομμύριο λιγότεροι καπνιστές το 2021
[Lifo]: Παπαστράτος:Στόχος μας ένα εκατομμύριο λιγότεροι καπνιστές το 2021

[Lifo]: Παπαστράτος:Στόχος μας ένα εκατομμύριο λιγότεροι καπνιστές το 2021

Η εταιρεία Παπαστράτος θέτει τον φιλόδοξο στόχο, μέχρι το τέλος του 2021, ένα εκατομμύριο καπνιστές στην Ελλάδα να έχουν εγκαταλείψει το τσιγάρο

Η εταιρεία Παπαστράτος ανακοίνωσε σήμερα πως θέτει τον φιλόδοξο στόχο, μέχρι το τέλος του 2021, ένα εκατομμύριο καπνιστές στην Ελλάδα να έχουν εγκαταλείψει εντελώς το τσιγάρο.

Απολαμβάνοντας την πλήρη στήριξη της μητρικής εταιρείας Philip Morris International, στελέχη της Παπαστράτος παρουσίασαν το όραμα της εταιρείας για έναν κόσμο χωρίς τσιγάρο, σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

«Είναι ένας μεγάλος στόχος, αλλά ξέρουμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Ήδη τα τελευταία τρία χρόνια περίπου 300.000 άνθρωποι -πρώην καπνιστές- στην Ελλάδα άφησαν πίσω τους το τσιγάρο, είτε διακόπτοντας τη χρήση του, είτε πηγαίνοντας σε καλύτερες εναλλακτικές όπως ηλεκτρονικά τσιγάρα και θερμαινόμενα προϊόντα καπνού», δήλωσε πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Παπαστράτος, Χρήστος Χαρπαντίδης.

«Αυτόν τον στόχο η Παπαστράτος δεν μπορεί να τον πετύχει μόνη της. Χρειάζεται ανοικτός, ειλικρινής διάλογος, αλλά παράλληλα χρειάζονται και δράσεις άμεσα. Εμείς ξεκινάμε καμπάνια ενημέρωσης 20.000 σημείων λιανικής πώλησης έτσι ώστε τα προϊόντα νικοτίνης να μην πωλούνται στους ανήλικους και συνεχίζουμε τις συνεργασίες μας με smoke free πρωτοβουλίες που έχουν σκοπό να θέσουν τέλος στο τσιγάρο, όπως η διεθνής έκθεση Θεσσαλονίκης και το οικονομικό φόρουμ Δελφών», συνέχισε.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!