Τετάρτη, 15 Ιουλίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Lifo]: Παπαγγελόπουλος: Μακρύ χέρι του Σαμαρά η Ράικου- «Άθλιες αναφορές του Ρασπούτιν», απαντά η εισαγγελέας
[Lifo]: Παπαγγελόπουλος: Μακρύ χέρι του Σαμαρά η Ράικου- «Άθλιες αναφορές του Ρασπούτιν», απαντά η εισαγγελέας

[Lifo]: Παπαγγελόπουλος: Μακρύ χέρι του Σαμαρά η Ράικου- «Άθλιες αναφορές του Ρασπούτιν», απαντά η εισαγγελέας

Νέα αντιπαράθεση του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου με την Ελένη Ράικου

Κατά της Ελένης Ράικου στράφηκε ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος , τη δεύτερη ημέρα της κατάθεσής του ενώπιον της προανακριτικής επιτροπής της Βουλής.

«Ο Αντώνης Σαμαράς είχε πάντοτε ευνοήσει την κ. Ράικου, με παρεμβάσεις του στη Δικαιοσύνη. Σε αντάλλαγμα αυτής της εύνοιας, η Ράικου κατέθεσε σε βάρος μου. Είναι το μακρύ χέρι του κ. Σαμαρά», είπε ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης για την εισαγγελική λειτουργό, σύμφωνα με πηγή του ΣΥΡΙΖΑ που επικαλείται το ΑΠΕ.

«Όλη η ΝΔ είχε γνώση της σχέσης Ράικου-Σαμαρά. Είναι η κ. Ράικου, που τόλμησε να ισχυριστεί ότι της ασκούσα τρομοκρατία, εκείνη που μου είχε ζητήσει να την φέρω σε επαφή με τον Σαμαρά για να βοηθήσει τα παιδιά της να πάρουν υποτροφία σπουδών στην Αμερική. Αρνήθηκα να της κάνω οποιοδήποτε ρουσφέτι, παρότι γίνεται βδέλλα όταν κάτι θέλει. Όμως την έφερα σε επαφή με τον κ. Σαμαρά και έγιναν κολλητοί. Ο Σαμαράς την έκανε Εισαγγελέα Διαφθοράς και τα παιδιά της πήραν υποτροφία στην Αμερική. Δεν ξέρω αν αυτό έγινε τελικά με την βοήθεια του. Ρωτήστε τους», ανέφερε ακόμη ο κ. Παπαγγελόπουλος, σύμφωνα με τις πηγές που επικαλείται το ΑΠΕ.

«Ο “Ρασπούτιν” υπάρχει μόνο στις διεστραμμένες φαντασιώσεις της κυρίας Ράικου. Το επαναλαμβάνω: Αποδείχθηκε από τη διαδικασία ενώπιον σας ότι ο “Ρασπούτιν” υπάρχει μόνο στις διεστραμμένες φαντασιώσεις της κυρίας Ράικου», είπε στην κατάθεσή του ο κ. Παπαγγελόπουλος.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!