Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [Lifo]: Η πανδημία θα κοστίσει στη βασίλισσα Ελισάβετ 25 εκατ. δολάρια τα επόμενα τρία χρόνια
[Lifo]: Η πανδημία θα κοστίσει στη βασίλισσα Ελισάβετ 25 εκατ. δολάρια τα επόμενα τρία χρόνια

[Lifo]: Η πανδημία θα κοστίσει στη βασίλισσα Ελισάβετ 25 εκατ. δολάρια τα επόμενα τρία χρόνια

Τι προβλέπει ο διαχειριστής των βασιλικών κονδυλίων Σερ Μάικλ Στίβενς

Μια εκτίμηση των οικονομικών της βασίλισσας Ελισάβετ δείχνει ότι η απώλεια εσόδων από την ακύρωση τουριστικών επισκέψεων και διάφορων εκδηλώσεων στο Μπάκιγχαμ, λόγω κορωνοϊού, θα ανέλθει σε 25 εκατ. δολάρια.

Η πρόβλεψη έγινε στη διάρκεια ενημέρωσης από τον διαχειριστή των βασιλικών κονδυλίων Σερ Μάικλ Στίβενς, ο οποίος ελέγχει το Sovereign Grant (σ.σ. Κυρίαρχη Επιχορήγηση)- και χειρίζεται τα χρήματα για να πληρώσει για τα «επίσημα καθήκοντα της 94χρονης βασίλισσας, της οικογένειάς της και τη συντήρηση των βασιλικών κατοικιών».

«Αν κοιτάξουμε το βασικό Sovereign Grant και τα έσοδα που παράγουμε για να το συμπληρώσουμε, αμφότερα υποστηρίζουν τα επίσημα καθήκοντα της βασίλισσας, αναμένουμε σημαντική μείωση των εισοδημάτων από το Royal Collection Trust λόγω του αντίκτυπου της COVID -19 στους αριθμούς επισκεπτών τους» είπε ο Στίβενς, σύμφωνα με το περιοδικό People.

«Σε αυτό οφείλεται το μεγαλύτερο μέρος της προβλεπόμενης απώλειας εισοδήματος, η οποία εκτιμάμε ότι θα είναι περίπου πέντε εκατομμύρια λίρες ετησίως για τα επόμενα τρία χρόνια» υπογράμμισε.

Το Sovereign Grant «βασίζεται στο 15% τοις εκατό των πλεονασμάτων των εσόδων της συλλογής ακινήτων της βασιλικής οικογένειας, Crown Estate και έχει οριστεί στα 63 εκατομμύρια δολάρια».

Ωστόσο, το 2017 αυξήθηκε έως και 25% για μια περίοδο 10 ετών για να αποπληρωθεί το κόστος για διάφορες επισκευές και βελτιώσεις και διαμορφώθηκε στο ποσό των 470 εκατομμυρίων δολαρίων.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!