Σάββατο, 6 Μαρτίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Lifo]: Νομοσχέδιο για την Παιδεία: Αναβολή ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ- «Για να μην υπάρξουν οι δικαιολογημένες αντιδράσεις»
[Lifo]: Νομοσχέδιο για την Παιδεία: Αναβολή ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ- «Για να μην υπάρξουν οι δικαιολογημένες αντιδράσεις»

[Lifo]: Νομοσχέδιο για την Παιδεία: Αναβολή ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ- «Για να μην υπάρξουν οι δικαιολογημένες αντιδράσεις»

Να αναβληθεί η συζήτηση και η ψήφιση του νομοσχεδίου ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ

Ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί την κυβέρνηση να αναβάλει τη συζήτηση και την ψήφιση του νομοσχεδίου του υπουργείου Παιδείας , που «δικαιολογημένα προκαλεί αντιδράσεις και κινητοποιήσεις» της εκπαιδευτικής κοινότητας.

Σε ανακοίνωση ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί την κυβέρνηση, μπροστά στο τρίτο κύμα της πανδημίας, «να αφήσει τις ιδεοληψίες της στην άκρη» και να αναβάλει τη συζήτηση και την ψήφιση του νομοσχεδίου, προκειμένου να μην υπάρξουν «οι δικαιολογημένες αντιδράσεις και να μην διοργανωθεί το σημερινό συλλαλητήριο».

Παράλληλα επισημαίνει ότι είναι αυτονόητο ότι θα υπάρξουν αντιδράσεις, «όταν αποκλείονται 24.000 μαθητές από την τριτοβάθμια εκπαίδευση, όταν αλλάζουν οι όροι των πανελλαδικών στη μέση μιας χρονιάς που τα Λύκεια δεν πρόλαβαν να ανοίξουν, όταν αντί για προσλήψεις καθηγητών έχουμε προσλήψεις 1000 ειδικών φρουρών».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

«Καλούμε την κυβέρνηση έστω και τώρα, να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να αναβάλει τη συζήτηση και την ψήφιση του νομοσχεδίου για την παιδεία που δικαιολογημένα προκαλεί αντιδράσεις και κινητοποιήσεις της εκπαιδευτικής κοινότητας.

Όταν αποκλείονται 24.000 μαθητές από την τριτοβάθμια εκπαίδευση, όταν αλλάζουν οι όροι των πανελλαδικών στη μέση μιας χρονιάς που τα Λύκεια δεν πρόλαβαν να ανοίξουν, όταν αντί για προσλήψεις καθηγητών έχουμε προσλήψεις 1000 ειδικών φρουρών, τότε είναι αυτονόητο ότι θα υπάρξουν αντιδράσεις.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!