Πέμπτη, 6 Αυγούστου 2020
# M-NEWS:
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [Lifo]: Νίκος Μουτσινάς: Δεν θεωρώ ότι είναι κάτι διαφορετικό αυτό που είμαι
[Lifo]: Νίκος Μουτσινάς: Δεν θεωρώ ότι είναι κάτι διαφορετικό αυτό που είμαι

[Lifo]: Νίκος Μουτσινάς: Δεν θεωρώ ότι είναι κάτι διαφορετικό αυτό που είμαι

Ο τηλεοπτικός παρουσιαστής φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του Down Town που είναι καλυμμένο στα χρώματα της ΛΟΑΤΚΙ υπερηφάνειας

Ο Νίκος Μουτσινάς μίλησε στο περιοδικό Down Town Κύπρου, σε ένα τεύχος αφιερωμένο στην αποδοχή, τη διαφορετικότητα και τα ίσα δικαιώματα.

Ο τηλεοπτικός παρουσιαστής φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο που είναι καλυμμένο στα χρώματα της ΛΟΑΤΚΙ υπερηφάνειας, παραχωρώντας «την πιο προσωπική» συνέντευξη στον Γιάννη Χατζηγεωργίου. Σε μία μακροσκελή ανάρτησή του για τη συνέντευξη που θα δημοσιευτεί την Κυριακή, ο δημοσιογράφος είπε πως ο Νίκος Μουτσινάς, «επιλέχθηκε επίτηδες», ως ο πιο mainstream άντρας παρουσιαστής της ελληνικής τηλεόρασης, «για να πει αυτά που δεν θα έπρεπε να μην θεωρούνται αυτονόητα – ή δεδομένα».

Φοβήθηκες ποτέ γι’ αυτό που είσαι;
«Όχι. Γιατί δεν θεωρώ ότι είναι κάτι «διαφορετικό». Γι’ αυτό και δεν φοβήθηκα!»

«Σε μία στιγμή απρόσμενης εξομολογητικής διάθεσής του (…) που δεν είχε καμία σχέση με όσες συνεντεύξεις έδωσε μέχρι σήμερα (…) Ομολογώ πως στοιχημάτιζα, όταν τον πήρα τηλέφωνο για να του προτείνω αυτή την «διαφορετική» συνέντευξη και το συγκεκριμένο εξώφυλλο-ιδέα του Θανάση, πως θα έλεγε «όχι» (κι άλλα που, λόγω οικειότητας μεταξύ μας, δικαιολογούνται). Ευτυχώς, με διέψευσε. 2576 λέξεις – ούτε μία για «πέταμα», γράφει χαρακτηριστικά στο Facebook ο κ. Χατζηγεωργίου για την συνέντευξη.

«Το ζητούμενο είναι να είμαστε ελεύθεροι άνθρωποι», λέει ο Νίκος Μουτσινάς, «κατανοώντας ίσως ο ίδιος, στα 43 του πια, πως αυτά τα δώρα που πήρε από μικρός -την αποδοχή και την αγάπη κυρίως- έφτασε η στιγμή, στην καλύτερη και πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής του, να τα «επιστρέψει» μέσω και κάποιων πραγμάτων που αποφάσισε να πει, για πρώτη φορά, για μερικούς νεότερους, που ίσως και να είναι λιγότερο τυχεροί στη ζωή τους σήμερα, στο περιβάλλον που ζουν».

«Για όλα αυτά τα «μπράβο», τα «ζήτω», αλλά, κυρίως, γι’ αυτά τα «τον βλέπουν και παιδιά!» που ακόμη -δυστυχώς- υπάρχουν και ίσως λεχθούν απ’ τη Δευτέρα από κάποιους (όπως ήταν κάποτε τα: «φαλακρός», «πουστάρα», «βλάκας», «ηλίθιος», «χωρίς πατέρα», «ατάλαντος», «ποιος νομίζει ότι είναι;», «είναι ή δεν είναι gay;» που «άκουσε» ο ίδιος στο παρελθόν), ένα «Νίκο μου, θα σ’ αγαπώ πάντα!», κι ένα «ευχαριστώ» μέσα απ’ την καρδιά μου για το θάρρος και την τόση εμπιστοσύνη, είναι τα ελάχιστα «χρωστούμενα».

Το εξώφυλλο του «Down Town» που θα κυκλοφορήσει την Κυριακή, σε συνεργασία με την LGBTQ+ κοινότητα, την ACCEPT και τον Οργανισμό Νεολαίας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!