Τρίτη, 2 Μαρτίου 2021
# M-NEWS:
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [Lifo]: Νέα στοιχεία από τις καταγγελίες που έκαναν Παπαχαραλάμπους, Δροσάκη και Αναστασοπούλου
[Lifo]: Νέα στοιχεία από τις καταγγελίες που έκαναν Παπαχαραλάμπους, Δροσάκη και Αναστασοπούλου

[Lifo]: Νέα στοιχεία από τις καταγγελίες που έκαναν Παπαχαραλάμπους, Δροσάκη και Αναστασοπούλου

Τι κατήγγειλαν οι τρεις ηθοποιοί

Στο φως έρχονται περισσότερα στοιχεία από τις καταγγελίες που έκαναν οι Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους , Πηνελόπη Αναστασοπούλου και Λένα Δροσάκη, σε βάρος του Πέτρου Φιλιππίδη .

Οι τρεις ηθοποιοί τον κατήγγειλαν στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών για αντισυναδελφική και αντιεπαγγελματική συμπεριφορά που προσέβαλε τη γενετήσια αξιοπρέπεια.

Το «Πρώτο Θέμα» παρουσίασε αναλυτικά τις καταγγελίες των τριών ηθοποιών. Μεταξύ άλλων, η Λένα Δροσάκη καταγγέλλει ότι ο ηθοποιός την παρενοχλούσε σεξουαλικά, στην αρχή πιο διακριτικά και στη συνέχεια με ολοένα πιο ανάρμοστο τρόπο, ενώ περιγράφει ξεσπάσματα οργής και ταπεινωτικές προσβολές προς το πρόσωπό της.

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου στην καταγγελία της μεταξύ άλλων περιγράφει ότι κατά τη διάρκεια συνάντησης για πιθανή συνεργασία, ο καταγγελλόμενος «είχε ανοίξει διάπλατα τα πόδια του, είχε βάλει και τα δυο του χέρια μέσα στο παντελόνι του, ακριβώς στη γενετήσια περιοχή, και κάνοντας παλινδρομικές κινήσεις χάιδευε τα γεννητικά του όργανα».

Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους καταγγέλλει ότι έμπαινε στο καμαρίνι της και πως προέβη επανειλημμένα σε σοβαρές πράξεις προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειάς της. «Ο καταγγελλόμενος με παρενοχλούσε και εκτός θεάτρου με διάφορους τρόπους, όπως παρακολουθώντας με και προκαλώντας μου μια συνεχή ανησυχία που έφτανε πολλές φορές στα όρια του τρόμου. Δεν ήξερα ποια θα ήταν η επόμενη κίνησή του», αναφέρει ακόμη μεταξύ άλλων.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!