Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Lifo]: Νέα προειδοποίηση του Twitter σε ανάρτηση του Τραμπ- Για παραποιημένο βίντεο
[Lifo]: Νέα προειδοποίηση του Twitter σε ανάρτηση του Τραμπ- Για παραποιημένο βίντεο

[Lifo]: Νέα προειδοποίηση του Twitter σε ανάρτηση του Τραμπ- Για παραποιημένο βίντεο

Το Twitter έβαλε προειδοποιητική σήμανση σε ένα ακόμη tweet του Αμερικανού προέδρου

Το Twitter έβαλε προειδοποιητική σήμανση σε μία ακόμη ανάρτηση του Ντόναλντ Τραμπ . Αυτή τη φορά, για ένα παραποιημένο βίντεο.

Αυτή είναι η τρίτη «παρέμβαση» του Twitter σε αναρτήσεις του Αμερικανού προέδρου τον τελευταίο μήνα. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, μπήκε η προειδοποιητική σήμανση ότι το tweet του Τραμπ περιλαμβάνει παραποιημένα μέσα.

Ο Αμερικανός πρόεδρος δημοσίευσε στον λογαριασμό του ένα βίντεο- που είχε γίνει viral το 2019- αλλά παραποιημένο. Το βίντεο, που έχει υποστεί επεξεργασία ώστε να φαίνεται σαν να έχει προβληθεί από το CNN, δείχνει ένα λευκό αγοράκι να τρέχει πίσω από ένα μαύρο παιδάκι. Στο κάτω μέρος της οθόνης, ένα ψεύτικος τίτλος που υποτίθεται ότι είναι το CNN αναφέρει «Τρομοκρατημένο παιδί τρέχει μακριά από ρατσιστικό μωρό. Πιθανότατα ψηφοφόρος του Τραμπ το ρατσιστικό μωρό».

Στη συνέχεια, προβάλλεται τι πραγματικά κατέγραψε το «διάσημο» βίντεο, με τα δυο παιδιά που έτρεχαν για να αγκαλιαστούν. «Η Αμερική δεν είναι το πρόβλημα, τα fake news είναι. Αν δείτε κάτι, πείτε κάτι», καταλήγει το παραποιημένο βίντεο που δημοσίευσε ο Τραμπ.

Εκτός από την αντίδραση του Twitter, που έβαλε την προειδοποιητική επισήμανση στην ανάρτηση του Αμερικανού προέδρου, στο tweet του Τραμπ απάντησε και εκπρόσωπος του CNN. Το δίκτυο κάλυψε αυτό το θέμα, αλλά ακριβώς όπως συνέβη, τόνισε.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!