Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Lifo]: Νέα πληρωμή για τον Μάιο – Ποιοι δικαιούνται τα 534 ευρώ
[Lifo]: Νέα πληρωμή για τον Μάιο – Ποιοι δικαιούνται τα 534 ευρώ

[Lifo]: Νέα πληρωμή για τον Μάιο – Ποιοι δικαιούνται τα 534 ευρώ

Πληροφορίες ότι όσοι δεν πληρώθηκαν την περασμένη Δευτέρα το επίδομα λόγω λάθους, θα λάβουν το ποσό τις επόμενες μέρες

Στην διεξαγωγή νέας πληρωμής της αποζημίωσης ειδικού σκοπού για τον μήνα Μάιο προσανατολίζεται το υπουργείο Εργασίας. Στόχος είναι οι πληρωμές να γίνουν την επόμενη εβδομάδα.

Περίπου 7.000 εργαζόμενοι από τους 526.000 και πλέον που τέθηκαν σε παράταση αναστολής τον μήνα Μάιο φέρεται να μην πληρώθηκαν την περασμένη Δευτέρα 15 Ιουνίου το ποσό της ειδικής αποζημίωσης, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η εφημερίδα «Έθνος».

Ως βασικές αιτίες για το ζήτημα αναφέρονται λάθη που εντοπίστηκαν στις αιτήσεις / υπεύθυνες δηλώσεις των εργοδοτών οι οποίες υποβλήθηκαν στο σύστημα «Εργάνη» ή και λάθη στους αριθμούς ΙΒΑΝ των τραπεζικών λογαριασμών των δικαιούχων.

Όπως αναφέρουν υψηλόβαθμα στελέχη του υπουργείου Εργασίας στόχος είναι να πραγματοποιηθεί νέα πληρωμή έως το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας, ώστε μετά τους απαραίτητους επανελέγχους να καταβληθεί η ειδική αποζημίωση στους δικαιούχους. Για τον Μάιο η ειδική αποζημίωση ανέρχεται σε 17,8 ευρώ ανά ημέρα αναστολής και έως 534 ευρώ για 30 ημέρες.

Οι μισθωτοί που πρέπει να πληρωθούν, εφόσον δεν τους καταβλήθηκε το ποσό των 534 ευρώ, όπως έπρεπε, φέρεται να έχουν εντοπιστεί από το σύστημα και δεν χρειάζεται να κάνουν εκ νέου δηλώσεις.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!