Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [Lifo]: Μπρουνέι: Αυτή είναι η αιτία θανάτου του πρίγκιπα Αζίμ – Η ανάρτηση του αδερφού του στο Instagram
[Lifo]: Μπρουνέι: Αυτή είναι η αιτία θανάτου του πρίγκιπα Αζίμ – Η ανάρτηση του αδερφού του στο Instagram

[Lifo]: Μπρουνέι: Αυτή είναι η αιτία θανάτου του πρίγκιπα Αζίμ – Η ανάρτηση του αδερφού του στο Instagram

Με ανάρτηση στο Instagram ο πρίγκιπας Μάτιν γνωστοποίησε τα αίτια θανάτου του αδερφού του

Την αιτία θανάτου του πρίγκιπα Αζίμ του Μπρουνέϊ , αποκάλυψε ο νεότερος αδερφός του, πρίγκιπας Μάτιν, με μία μακροσκελή ανάρτηση στο Instagram.

Ο πρίγκιπας Μάτιν αποκάλυψε πως ο αδελφός του έφυγε από τη ζωή από αυτοάνοσο νόσημα ενώ ανέφερε πως, έπασχε από διπολική διαταραχή, γεγονός που καθιστούσε τη μάχη με την ασθένειά του ακόμα δυσκολότερη. Ο πρίγκιπας Αζίμ πέθανε μετά από πολλαπλή ανεπάρκεια οργάνων εξαιτίας λοιμώξεων που δεν υποχωρούσαν.

Στην ανάρτησή του ο πρίγκιπας Μάτιν αναφέρει πως καμία μέρα δίπλα στον αδερφό του δεν ήταν πληκτική καθώς αγαπούσε τα αστεία και ποτέ δεν έπαιρνε τη ζωή σοβαρά. «Πέρασα κάθε ημέρα των παιδικών μου χρόνων με τον αδερφό μου, μού έμαθε πολλά και έγινα αυτός που είμαι σήμερα και γι αυτό θα είναι αιώνια ευγνώμων».

«Νωρίτερα εφέτος ο αδερφός μου διαγνώστηκε με οξεία συστηματική αγγειίτιδα, η οποία είναι αυτοάνοσο νόσημα» ανέφερε στην ανάρτησή του προσθέτοντας πως την ίδια περίοδο αυτός έπρεπε να παλέψει και με τη διπολική διαταραχή, «γεγονός που έκανε τη μάχη δυσκολότερη».

«Τελικά, ο αδερφός μου υπέκυψε από πολλαπλή ανεπάρκεια οργάνων, η οποία δημιουργήθηκε από λοιμώξεις που δεν υποχωρούσαν, εξαιτίας του αυτοάνοσου νοσήματος και οδήγησαν στον θάνατό του, το πρωί της 24ης Οκτωβρίου του 2020.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!