Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Lifo]: Η Μόστρα σε καιρούς κορωνοϊού: Στο φετινό Φεστιβάλ Βενετίας οι μάσκες έχουν την τιμητική τους
[Lifo]: Η Μόστρα σε καιρούς κορωνοϊού: Στο φετινό Φεστιβάλ Βενετίας οι μάσκες έχουν την τιμητική τους

[Lifo]: Η Μόστρα σε καιρούς κορωνοϊού: Στο φετινό Φεστιβάλ Βενετίας οι μάσκες έχουν την τιμητική τους

Μάσκες εκκεντρικές, ασυνήθιστες, πολύτιμες ή… ταπεινές, που ουδόλως επισκίασαν τη λάμψη των διασημοτήτων στο κόκκινο χαλί, αντιθέτως, σε κάποιες περιπτώσεις, απλώς ανέδειξαν τις δημιουργίες, αλλά και την ευσυνειδησία των σταρ

Παρά την έντονη ανησυχία που προκαλεί πανευρωπαϊκά η εκ νέου άνοδος του αριθμού των κρουσμάτων σε πολλές χώρες, η Βενετία δεν ματαίωσε το εμβληματικό κινηματογραφικό φεστιβάλ της, αντιθέτως έστρωσε το κόκκινο χαλί για να υποδεχτεί τους διάσημους προσκεκλημένους της.

Η «Γαληνοτάτη» ντύθηκε γιορτινά για να τιμήσει για 77η χρονιά την έβδομη τέχνη, ωστόσο, δεν παρέλειψε την ασφάλεια κόντρα στον κορωνοϊό, προσαρμοζόμενη στην πρωτόγνωρη αυτή παγκόσμια συγκυρία. Κάπως έτσι, φέτος, απαραίτητο συνοδευτικό αξεσουάρ στις τουαλέτες και τα σμόκιν ήταν και οι μάσκες.

Μάσκες εκκεντρικές, ασυνήθιστες, πολύτιμες ή… ταπεινές, που ουδόλως επισκίασαν τη λάμψη των διασημοτήτων στο κόκκινο χαλί, αντιθέτως, σε κάποιες περιπτώσεις, απλώς ανέδειξαν τις δημιουργίες, αλλά και την ευσυνειδησία των σταρ.

Πάνω απ’όλα, όμως, οι μάσκες υπήρξαν η υπενθύμιση πως ο κορωνοϊός δεν κάνει διακρίσεις και πως, ακόμα και μια από τις πιο φημισμένες διοργανώσεις στον κόσμο δεν εξαιρείται από τα μέτρα κατά της πανδημίας.

Οι παριστάμενοι φέτος πρέπει να ακολουθήσουν αυστηρά τα μέτρα ασφαλείας. Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική στους εσωτερικούς χώρους, ενώ κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης διαρκείς θα είναι οι θερμομετρήσεις και ενδελεχείς οι έλεγχοι για την τήρηση των μέτρων κοινωνικής αποστασιοποίησης.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!