Δευτέρα, 8 Μαρτίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Lifo]: Μόσιαλος: Αρκετά με τη συνεχή τρομολαγνεία – Οι επόμενοι μήνες θα είναι μήνες ελπίδας, όχι φόβου
[Lifo]: Μόσιαλος: Αρκετά με τη συνεχή τρομολαγνεία – Οι επόμενοι μήνες θα είναι μήνες ελπίδας, όχι φόβου

[Lifo]: Μόσιαλος: Αρκετά με τη συνεχή τρομολαγνεία – Οι επόμενοι μήνες θα είναι μήνες ελπίδας, όχι φόβου

Ο καθηγητής Πολιτικής της Υγείας του LSE, μιλά για τα εμβόλια, του περιορισμούς και την καλλιέργεια φόβου μετά από έναν χρόνο πανδημίας

Την πεποίθηση ότι οι επόμενοι μήνες θα είναι «μήνες ελπίδας, όχι φόβου» εξέφρασε σε νέα ανάρτησή του ο Ηλίας Μόσιαλος.

O καθηγητής Πολιτικής της Υγείας του LSE, μιλά για τα εμβόλια, του περιορισμούς αλλά και την καλλιέργεια φόβου μετά από έναν χρόνο πανδημίας.

«Ζούμε με τον ιό για ένα περίπου χρόνο. Με φόβο και πολλούς περιορισμούς. Είναι λογικό να έχουμε κουραστεί. Να μη θέλουμε άλλους περιορισμούς. Να θέλουμε να επιστρέψουμε στην κανονικότητα των κοινωνικών μας σχέσεων, στη δυνατότητα να ταξιδεύουμε, να βλέπουμε τους φίλους μας, να επισκεπτόμαστε τα αγαπημένα μας μέρη.

»Τώρα όμως έχουμε αρκετά αποτελεσματικά εμβόλια. Υπάρχουν καθυστερήσεις στην παραγωγή τους και στη διανομή τους. Αλλά τους επόμενους μήνες τα προβλήματα αυτά θα ξεπεραστούν.

»Και θα αρχίσουμε να βλέπουμε τις θετικές επιπτώσεις των εμβολιασμών και στη χώρα μας και σε άλλες χώρες. Μέχρι τότε όμως πρέπει να συνεχίσουμε να προσέχουμε και να εφαρμόζουμε προσεκτικά τα μέτρα προστασίας της υγείας μας και της υγείας των δικών μας ανθρώπων, της υγείας όλων των Ελλήνων πολιτών.

»Με συνεχή εγρήγορση και προσαρμογή των πολιτικών ανάλογα με την εξέλιξη της πανδημίας στη χώρα μας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!