Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Lifo]: Μητσοτάκης: Με τη μάσκα θα αποτρέψουμε πιο δραστικά μέτρα, με ενδεχόμενο οικονομικό κόστος
[Lifo]: Μητσοτάκης: Με τη μάσκα θα αποτρέψουμε πιο δραστικά μέτρα, με ενδεχόμενο οικονομικό κόστος

[Lifo]: Μητσοτάκης: Με τη μάσκα θα αποτρέψουμε πιο δραστικά μέτρα, με ενδεχόμενο οικονομικό κόστος

«Εξακολουθούμε να έχουμε ένα πολύ χαμηλό positivity rate», είπε ο πρωθυπουργός

Η χρήση μάσκας θα βοηθήσει να αποτρέψουμε πιο δραστικά μέτρα, τα οποία ενδεχομένως να έχουν και οικονομικό κόστος, τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης .

Ο πρωθυπουργός έκανε ιδιαίτερη αναφορά στη χρήση της μάσκας, αλλά και στον αριθμό των τεστ για τον κορωνοϊό που διενεργούνται στη χώρα μας, κατά την έναρξη της τακτικής σύσκεψης για την πορεία της πανδημίας.

Κάνοντας αναφορά στα όσα είπε ο Σωτήρης Τσιόδρας κατά τη χθεσινή ενημέρωση, για το θέμα, ο κ. Μητσοτάκης εξέφρασε την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι «η ελληνική κοινωνία φαίνεται να αντιλαμβάνεται πια την ανάγκη να φοράμε τη μάσκα εκεί που μας υποδεικνύουν οι ειδικοί ότι αυτό είναι απαραίτητο».

«Νομίζω όμως ότι είναι μία μάχη αυτή η οποία κερδίζεται, είναι το ένα μέτρο το οποίο μπορούμε να εφαρμόσουμε όλοι, το οποίο γνωρίζουμε ότι είναι αποτελεσματικό, το οποίο θα μας επιτρέψει -πιστεύω- να περιορίσουμε την εξάπλωση της δεύτερης φάσης της πανδημίας και φυσικά να αποτρέψουμε πιο δραστικά μέτρα τα οποία ενδεχομένως να έχουν και ένα οικονομικό κόστος», σημείωσε ακόμη ο πρωθυπουργός.

Ο κ. Μητσοτάκης εξέφρασε την άποψη ότι η «κοινωνία είναι σύμμαχος σε αυτή την προσπάθεια», ενώ έκανε λόγο για μικρή θυσία, την οποία «ζητάμε από όλους, προκειμένου να αποτρέψουμε τα χειρότερα».

Κατά την έναρξη της σύσκεψης, ο πρωθυπουργός εξέφρασε και την ικανοποίησή του και για το γεγονός ότι χθες τα τεστ που έγιναν στην επικράτεια έφτασαν τα 17.000.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!