Σάββατο, 26 Σεπτεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Lifo]: Ο Μητσοτάκης σε αγιασμό σχολείου: «Ξέρω δεν είναι εύκολο» – Φωτογραφίες
[Lifo]: Ο Μητσοτάκης σε αγιασμό σχολείου: «Ξέρω δεν είναι εύκολο» – Φωτογραφίες

[Lifo]: Ο Μητσοτάκης σε αγιασμό σχολείου: «Ξέρω δεν είναι εύκολο» – Φωτογραφίες

Ξέρω δεν είναι εύκολο να περνάτε όλη τη μέρα με μια μάσκα, είπε

«Θαυμάζω το γεγονός ότι όλοι και όλες δείχνετε αυτή τη συνέπεια και θα κάνετε τελικά αυτό το οποίο είναι σωστό», τόνισε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας σε μαθητές κατά το ξεκίνημα της νέας σχολικής χρονιάς .

Ο πρωθυπουργός επισκέφτηκε σήμερα, μαζί με την υπουργό Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, το 7ο Δημοτικό Σχολείο Αγίων Αναργύρων για τον αγιασμό ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς, εκφράζοντας το θαυμασμό του για τους μαθητές που φορούσαν τη μάσκα τους.

«Και πρέπει να σας πω ότι είναι και μια στιγμή που επιτρέπετε ο ένας να αντιγράφει τον άλλο ώστε να φοράτε τη μάσκα, να κρατάτε αποστάσεις, να πλένετε τα χέρια σας, να αποφεύγετε τις πολλές αγκαλιές να αποφεύγετε τα πολλά φιλιά. Φέτος εκτός από γράμματα θα μάθουμε και κάτι παραπάνω για το πώς να είμαστε όλοι υπεύθυνοι πολίτες», τόνισε.

Ο πρωθυπουργός ευχαρίστησε τους εκπαιδευτικούς για την αφοσίωσή τους και εξέφρασε την ικανοποίησή του γιατί τα σχολεία είναι έτοιμα με τις μάσκες αλλά «κυρίως με την σωστή ενημέρωση στις δύσκολες στιγμές που περνάμε».

Πριν να μπει στο σχολείο ο κ. Μητσοτάκης, μαζί με τον οποίο ήταν η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, θερμομετρήθηκε από δασκάλα ενώ στη συνέχεια μπήκε σε μια τάξη και συνομίλησε με μαθητές.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!