Πέμπτη, 2 Ιουλίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ | [Lifo]: “Μητέρες Παράλληλες”: Η νέα ταινία του Αλμοδόβαρ, ένα ταξίδι στον κόσμο της μητρότητας
[Lifo]: “Μητέρες Παράλληλες”: Η νέα ταινία του Αλμοδόβαρ, ένα ταξίδι στον κόσμο της μητρότητας

[Lifo]: “Μητέρες Παράλληλες”: Η νέα ταινία του Αλμοδόβαρ, ένα ταξίδι στον κόσμο της μητρότητας

Με την αγαπημένη του θεματική επανέρχεται ο Ισπανός σκηνοθέτης

Με το “Πόνος και Δόξα” ο Πέδρο Αλμοδόβαρ σάρωσε στα βραβεία Γκόγια και έφτασε λίγο πιο κοντά στο όνειρο του για ένα Όσκαρ. Όμως, δεν επαναπαύθηκε και όπως έγινε γνωστό είναι έτοιμος για την επόμενη ταινία του, την οποία είχε την ευκαιρία να επεξεργαστεί καλύτερα κατά τη διάρκεια της καραντίνας λόγω κορωνοϊού στην Ισπανία.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο τρομερός Ισπανός, βρίσκεται ήδη στο στάδιο των συζητήσεων για τους κεντρικούς ρόλους της ταινίας “Madres Paralelas” (“Μητέρες Παράλληλες”), ένα ταξίδι στο σύμπαν της μητρότητας με στοιχεία που συνέλεγε όλα τα προηγούμενα χρόνια του στο σινεμά και σε άμεση συσχέτιση με όσα (αφιερωμένα στη μητέρα του) έχουμε παρακολουθήσει αποσπασματικά σε άλλες ταινίες του.

Σύμφωνα με την ίδια πληροφόρηση, τον Οκτώβριο η ταινία θα βρίσκεται στο στάδιο της προπαραγωγής, ενώ τον Φεβρουάριο του 2021 ο προγραμματισμός θέλει να έχουν ήδη ξεκινήσει τα γυρίσματα. Στον κεντρικό ρόλο και όπως αναφέρει το Variety αναμένεται να δούμε την Πενέλοπε Κρουζ, η οποία δηλώνει ήδη ενθουσιασμένη με το σενάριο.

Με στοιχεία από το Variety.com

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!