Τρίτη, 7 Ιουλίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Lifo]: Μήνυμα Χρυσοχοΐδη από Κρήτη: Δεν είναι λεβεντιά η βεντέτα
[Lifo]: Μήνυμα Χρυσοχοΐδη από Κρήτη: Δεν είναι λεβεντιά η βεντέτα

[Lifo]: Μήνυμα Χρυσοχοΐδη από Κρήτη: Δεν είναι λεβεντιά η βεντέτα

Για τα περιστατικά στα Ανώγεια και τον Μυλοπόταμο

Η ελευθερία και η δημοκρατία έχουν νόμους, τόνισε μεταξύ άλλων ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μ. Χρυσοχοΐδης , σχολιάζοντας τα πρόσφατα βίαια περιστατικά, που σημειώθηκαν σε περιοχές της Κρήτης.

Από το Ηράκλειο όπου βρίσκεται, συνοδευόμενος από τον αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ Μιχάλη Καραμαλάκη, ο Μ. Χρυσοχοΐδης εξήγησε ότι όσοι μέσα από περιστατικά βίας δείχνουν να αντιλαμβάνονται ότι το κράτος δεν είναι παρών, κάνουν λάθος και πως η ελευθερία και η δημοκρατία έχουν νόμους.

«Βρισκόμαστε εδώ διότι θέλουμε να στείλουμε μήνυμα που αφορά όλα εκείνα τα περιστατικά και τα φαινόμενα που αντιλαμβάνονται ορισμένοι σε κάποιες περιοχές ότι το κράτος δεν είναι παρών. Κάνουν λάθος. Η δημοκρατία έχει νόμους.

Η ελευθερία έχει νόμους και οι νόμοι εφαρμόζονται και στο εξής με τον απόλυτα αυστηρό τρόπο, μέσα από την ανασύνταξη των επιχειρησιακών μας δυνάμεων με σχέδια επιχειρησιακά τα οποία θα εφαρμοστούν προς κάθε κατεύθυνση» είπε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη συμπληρώνοντας ότι η νομιμότητα θα επιβληθεί και θα εφαρμοστεί για όλους.

«Ο Ελληνικός λαός και ο λαός της Κρήτης έχουν ανάγκη από κοινωνική Ειρήνη. Είναι φιλήσυχοι άνθρωποι. Θέλουν να δημιουργούν και να προκόβουν καθημερινά και να υπάρχει ασφάλεια.

Την ασφάλεια αυτή καθορίζει και εξασφαλίζει η Ελληνική Αστυνομία, οι άνδρες και οι γυναίκες της και τα επιχειρησιακά της σχέδια» είπε ο Μ. Χρυσοχοΐδης που ενημέρωσε ότι το επόμενο διάστημα θα επισκεφθεί και πάλι την Κρήτη προκειμένου όσα σήμερα ανακοίνωσε, να δει ότι έγιναν πράξη στις περιοχές που εμφανίζουν αυτά τα φαινόμενα και στις οποίες θα προστεθούν νέες αστυνομικές δυνάμεις και νέα επιχειρησιακά σχέδια.

«Θα είμαστε παρόντες μέχρι την οριστική εξάλειψη αυτών των φαινομένων.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!