Παρασκευή, 4 Δεκεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ | [Lifo]: Η Metropolitan Opera μεταδίδει κάθε βράδυ ολόκληρες όπερες δωρεάν
[Lifo]: Η Metropolitan Opera μεταδίδει κάθε βράδυ ολόκληρες όπερες δωρεάν

[Lifo]: Η Metropolitan Opera μεταδίδει κάθε βράδυ ολόκληρες όπερες δωρεάν

Το πρόγραμμα με τις νυχτερινές προβολές της Metropolitan Opera αυτή την εβδομάδα

Η Metropolitan Opera δεν έχει καμία ζωντανή παράσταση προγραμματισμένη μέχρι τον Σεπτέμβριο, αλλά προσφέρει δωρεάν ολόκληρες όπερες του αρχείου της κάθε βράδυ.

Μέχρι τις 22 Νοεμβρίου, στα «Nightly Met Opera Streams», προσφέρει δωρεάν αναμετάδοση σημαντικών παραστάσεών της από τη συλλογή των HD παρουσιάσεων των τελευταίων 14 ετών.

Όλες οι παραγωγές, που πραγματοποιήθηκαν από τον σημερινό διευθυντή μουσικής, Yannick Nézet-Séguin, ανάμεσά τους κλασικά έργα των Verdi, Puccini, Berg και Gounod, αναμεταδίδονται κάθε βράδυ και παραμένουν διαθέσιμες για 20 ώρες στην ιστοσελίδα της Metropolitan Opera.

Και οι επτά όπερες ηχογραφήθηκαν αρχικά σε υψηλή ευκρίνεια για προβολή σε κινηματογραφικές αίθουσες ως μέρος της σειράς Met’s Live in HD.

Κάθε όπερα διατίθεται στον ιστότοπο της Met στις 7:30 μ.μ. EST (02:30 π.μ. ώρα Ελλάδας) και παραμένει εκεί μέχρι τις 6:30 μ.μ. EST της επόμενης μέρας (01:30 π.μ. ώρα Ελλάδας). Οι θεατές μπορούν, επίσης, να χρησιμοποιήσουν την εφαρμογή Met Opera on Demand για πρόσβαση στις παραγωγές σε διάφορες συσκευές.

Οι προβολές καλύπτουν περισσότερο από μια δεκαετία παραγωγών σε χρονολογική σειρά, περιλαμβάνοντας μεταξύ άλλων τις όπερες «Faust» του Gounod με τον Γερμανό τενόρο Jonas Kaufmann, «The Little Mermaidlike Rusalka» του Dvořák με την αγαπημένη του Met, Renée Fleming και «La Traviata» του Verdi με την Diana Damrau.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!