Σάββατο, 28 Νοεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Lifo]: Μετά από 14 αγόρια, αυτή η οικογένεια υποδέχθηκε πρόσφατα ένα νεογέννητο κορίτσι
[Lifo]: Μετά από 14 αγόρια, αυτή η οικογένεια υποδέχθηκε πρόσφατα ένα νεογέννητο κορίτσι

[Lifo]: Μετά από 14 αγόρια, αυτή η οικογένεια υποδέχθηκε πρόσφατα ένα νεογέννητο κορίτσι

Οι Kateri και Jay Schwandt έχουν 14 γιους και πρόσφατα ήρθε στον κόσμο η μοναχοκόρη τους

Οι Kateri και Jay Schwandt υποδέχθηκαν μια νεογέννητη κόρη στην οικογένειά τους μετά από σχεδόν τρεις δεκαετίες και 15 απόπειρες.

Το ζευγάρι από το Μίσιγκαν έχει 14 γιους- Tyler, Zach, Drew, Brandon, Tommy, Vinny, Calvan, Gabe, Wesley, Charlie, Luke, Tucker, Francisco και Finley.

Και την περασμένη εβδομάδα ήρθε στον κόσμο το 17ο μέλος της οικογένειας, η μικρή Maggie Jayne.

«Είμαστε κατενθουσιασμένοι με την προσθήκη της Maggie Jayne στην οικογένειά μας», είπε ο Jay Schwandt. «Αυτή η χρονιά υπήρξε αξέχαστη με τόσους τρόπους και για τόσους λόγους αλλά η Maggie είναι το καλύτερο δώρο που θα μπορούσαμε να φανταστούμε».

Οι δυο γονείς, που παντρεύτηκαν το 1993 έχοντας σχέση από το σχολείο είναι αμφότεροι 45 ετών και έχουν απασχολήσει αρκετές φορές τα μέσα ενημέρωσης.

Η οικογένεια φιλοξενείται συχνά εδώ και χρόνια στις εφημερίδες κάθε φορά που υποδέχονται ένα νέο μωρό, με τα περισσότερα άρθρα να εστιάζουν στο φύλο του παιδιού, ενώ έχουν ακόμη και δικό τους τηλεοπτικό σόου με τίτλο «14 Outdoorsmen».

Όταν γεννήθηκε ο 14ος γιος τους το 2018, το ζευγάρι είπε πως ποτέ δεν επέλεξαν να μαθαίνουν το φύλο του μωρού πριν τη γέννησή του.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!