Δευτέρα, 30 Μαρτίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Lifo]: ΜέΡΑ25: Ο Ρέγκλινγκ προσπάθησε να αποτρέψει τον Γαβρά να γυρίσει το «Ενήλικοι στην Αίθουσα»
[Lifo]: ΜέΡΑ25: Ο Ρέγκλινγκ προσπάθησε να αποτρέψει τον Γαβρά να γυρίσει το «Ενήλικοι στην Αίθουσα»

[Lifo]: ΜέΡΑ25: Ο Ρέγκλινγκ προσπάθησε να αποτρέψει τον Γαβρά να γυρίσει το «Ενήλικοι στην Αίθουσα»

Απάντηση στο σχόλιο του Ρέγκλινγκ για τις ηχογραφήσεις Βαρουφάκη

Κυνικό γραφειοκράτη χαρακτηρίζει το ΜέΡΑ25 τον Κλάους Ρέγκλινγκ, με αφορμή το σχόλιό του για τις ηχογραφήσεις του Γιάνη Βαρουφάκη στο Eurogroup, ενώ κάνει και αναφορά σε συνάντησή του με τον Κώστα Γαβρά , με αφορμή την ταινία «Ενήλικοι στην Αίθουσα».

Τη Δευτέρα, ο Ρέγκλινγκ δέχθηκε ερώτηση για τις ηχογραφήσεις του πρώην υπουργού Οικονομικών . Ο επικεφαλής του ESM εξέφρασε τη λύπη του- όπως έκανε και ο πρόεδρος του Eurogroup Μάριο Σεντένο- ενώ έκανε λόγο για παραβίαση του απορρήτου .

Απαντώντας σε αυτό το σχόλιο, το ΜέΡΑ25 εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία μεταξύ άλλων αναφέρει ότι όταν ο Κώστας Γαβράς ανακοίνωσε ότι θα γυρίσει την ταινία «Ενήλικοι στην Αίθουσα », βασισμένη στο βιβλίο του κ. Βαρουφάκη, ο κ. Ρέγκλινγκ «πανικοβλήθηκε αρκετά ώστε να αιτηθεί συνάντηση» με τον σκηνοθέτη.

Στο γεύμα εργασίας των δύο, στο Παρίσι, σύμφωνα με την ανακοίνωση, «ο κ. Ρέγκλιγκ προσπάθησε να αποτρέψει τον σκηνοθέτη από το να γυρίσει το Adults in the Room, ισχυριζόμενος ότι οι αναφορές στο βιβλίο του Βαρουφάκη στις συζητήσεις του Eurogroup ήταν ανακριβείς. Ο Γαβράς, αφού τον άκουσε προσεκτικά, του απάντησε: “Ο λόγος που πιστεύω στο βιβλίο του Βαρουφάκη είναι ότι έκανα αντιπαραβολή της περιγραφής του σχετικά με τα τεκταινόμενα στα Eurogroup με τα μαγνητοφωνημένα αρχεία που μου επέτρεψαν, ανεξάρτητα, να ακούσω τι λέγατε εσείς και οι συνάδελφοί σας κ. Ρέγκλιγκ”».

Η συζήτηση έληξε εκεί και ο Κλάους Ρέγκλινγκ δεν επανήλθε, σύμφωνα με την ανακοίνωση.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!