Τρίτη, 14 Ιουλίου 2020
# M-NEWS:
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [Lifo]: Μέγκαν Μαρκλ – Πρίγκιπας Χάρι: Απορρίφθηκε η αίτηση για το εμπορικό σήμα «Archewell»
[Lifo]: Μέγκαν Μαρκλ – Πρίγκιπας Χάρι: Απορρίφθηκε η αίτηση για το εμπορικό σήμα «Archewell»

[Lifo]: Μέγκαν Μαρκλ – Πρίγκιπας Χάρι: Απορρίφθηκε η αίτηση για το εμπορικό σήμα «Archewell»

Εμπόδια στα σχέδια του ζευγαριού να δημιουργήσουν έναν φιλανθρωπικό οργανισμό με το εμπορικό σήμα «Archewell»

Δεν φαίνεται να προχωρά το σχέδιο του Πρίγκιπα Χάρι και της συζύγου του, Μέγκαν Μαρκλ για το εμπορικό σήμα «Archewell» με στόχο να δημιουργήσουν έναν φιλανθρωπικό οργανισμό με το όνομα αυτό.

Το εμπορικό σήμα «Archewell» φέρεται να προέρχεται τόσο από το όνομα του γιου τους, Άρτσι Χάρισον Μαουντμπάτεν Ουίνδσορ, όσο και από την ελληνική λέξη «αρχή».

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αρμόδιες υπηρεσίες απέρριψαν την αίτησή τους επικαλούμενες γραφειοκρατικούς λόγους. Όπως αναφέρουν ξένα δημοσιεύματα, το ζευγάρι δεν έλαβε την πολυπόθητη αίτηση, καθώς τα στοιχεία ήταν «πολύ ασαφή» και δεν πλήρωσαν όλα τα απαιτούμενα τέλη. Η γραφειοκρατική διαδικασία, την οποία έπρεπε να ακολουθήσουν, συμπεριλάμβανε και την υποβολή αίτησης στο Γραφείο Διπλωμάτων Ευρεσιτεχνίας και Εμπορικών Σημάτων των Ηνωμένων Πολιτειών (USPTO), στις 3 Μαρτίου. Η αίτηση όμως απορρίφθηκε. Στη συνέχεια εστάλη στον Πρίγκιπα Χάρι και την Μέγκαν Μαρκλ μια «ανακοίνωση παρατυπίας» από τον εξεταστή διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας του USPTO.

Τα σχετικά έγγραφα του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν φέρεται να κατατέθηκαν από τη δικηγορική εταιρεία «Cobblestone Lane LLC», με έδρα το Ντέλαγουερ. Το επόμενο βήμα ήταν να ζητηθεί από τον εξεταστή να επανεξετάσει την αίτηση για μη κερδοσκοπικό οργανισμό, τον οποίο το ζευγάρι ήλπιζε να ξεκινήσει φέτος, στις 26 Μαΐου στέλνοντας μια σειρά από αλλαγές που πρέπει να γίνουν από τον δικηγόρο τους Μάρτζορι Γουίτερ Νόρμαν.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!